Media

Μελίνα Μακρή: Βαφτίζει τον γιο της και αποκαλύπτει on air το όνομα που θα πάρει (video)

Gossip-tv Team

Η Μελίνα Μακρή μιλάει για τον γιο της.

Η Μελίνα Μακρή πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτα της με τον Φράνκι Λουβάρη.

Η τραγουδίστρια από εκείνη τη στιγμή είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς θέλει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους την κάθε στιγμή με το μικρό μέλος της οικογένειάς της.

Η Μελίνα Μακρή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη βάφτιση του γιου της και στη συνέχεια αποκάλυψε το πώς βίωσε το πρώτο διάστημα μετά τη γέννησή του.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Η βάφτιση είναι 10 Σεπτεμβρίου και θα γίνει στην Αρτάκη στη Χαλκίδα, λόγω του ότι είναι σύζυγός μου από εκεί. Θα τον ονομάσουμε Γιάννη, είναι το όνομα το πεθερού μου αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί θέλω να είναι έκπληξη».

Για τον ρόλο της ως μητέρα, ανέφερε:«Είναι πολύ διαφορετικά, σίγουρα αλλάζει η ζωή σου εντελώς και ριζικά. Το μωρό έχει τους κολικούς τώρα, είναι το πρώτο διάστημα. Αρκετό κλάμα και γκρίνια και πολύ αϋπνία. Με τον σύζυγό μου δεν κάνουμε βάρδιες, το έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου εγώ, γιατί ήθελα να δω πόσο μπορώ να αντέξω».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved