Μελίνα Μακρή: Συγκέντρωσε όλα τα get to know για τις νέες «μάχιμες» μανούλες- Το post στο Instagram!
Showbiz

Μελίνα Μακρή: Συγκέντρωσε όλα τα get to know για τις νέες «μάχιμες» μανούλες- Το post στο Instagram!

Η Μελίνα Μακρή ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, αφού πριν από τέσσερις μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα και η χαρά της φυσικά δεν κρύβεται ούτε λεπτό. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, με σταθερό fan club, το οποίο την ακολουθεί τα τελευταία χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της βήμα.

Η Μελίνα Μακρή έφερε πριν από τέσσερις μήνες στον κόσμο τον γιο της και από εκείνη την στιγμή οι προτεραιότητές της, έχουν αλλάξει ριζικά. Με μια πρόχειρη ματιά στον προρσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορούμε εύκολα να παρατηρήσουμε ότι η ίδια μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με το μωρό και μέρα με τη μέρα, ανακαλύπτει και νέα πράγματα σε ο, τι αφορά την μητρότητα.

Η Μελίνα Μακρή θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό από το τι σημαίνει για εκείνη η μητρότητα μέχρι και τώρα, συγκεντρώνοντας όλες της τις σκέψεις σε ένα post, το οποίο και θέλησε να το ονομάσει "Tα facts για μάχιμες μαμάδες"

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε στην δημοσίευσή της:

Μάχιμη μαμά!!💪
Τα facts που έχω μαζέψει:
🔹️Θα αρχίσω να βγαίνω περισσότερο με τον μπέμπη και δεν θα φοβάμαι να τον βγάλω βόλτα με το αυτοκίνητο μόνη μου,φτάσαμε 4 μηνών πλέον!
🔹️Οι κολικοί δεν περνάνε τόσο γρήγορα όσο πίστευα,κ έχω δοκιμάσει τα πάντα,οπότε υπομονή 🤣
🔹️Το ότι κοιμάται το ένα βράδυ τετράωρο δεν σημαίνει ότι θα κοιμηθεί και το επόμενο 🤣
🔹️η κοιλίτσα δεν φεύγει τόσο εύκολα όσο νόμιζα, ειδικά αν δεν κοιμάσαι ,δεν έχεις κουράγιο για γυμναστική και θέλεις να τρως🤣🐷οπότε υπομονή κ σε αυτό
🔹️πόσο αγύμναστα χέρια έχω, κάθε φορά που σηκώνω τον μπέμπη (φλεγμονή καρπού)🤣
🔹️όταν σου χαμογελάει για πρώτη φορά θέλεις να κλάψεις από χαρά 🌞

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή της:

https://www.instagram.com/p/Cda1FDhDjJo

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved