Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καταπέλτης η εισαγγελέας – Τι δήλωσε ο κατηγορούμενος στο Πρωινό
Media

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καταπέλτης η εισαγγελέας – Τι δήλωσε ο κατηγορούμενος στο Πρωινό

Σήμερα, αργά το βράδυ αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ακούει την ποινή που θα του επιβληθεί για τη δολοφονία της Καρολάιν και τη θανάτωση της Ρόξυ μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας για τον κατηγορούμενο

«Ο φόνος έγινε δια ασήμαντον αφορμή. Τα γεγονότα είναι αυταπόδεικτα, εκκωφαντικά και δεν αφήνουν περιθώριο ότι ο κατηγορούμενος είναι αυτουργός των πράξεων που του αποδόθηκαν».

«Ο κατηγορούμενος σταμάτησε μόνο όταν πέτυχε το σκοπό του. Όταν ξεκίνησε να φράσει τους αεροφόρους οδούς, ένιωθε το αίσθημα της αγωνίας και της ασφυξίας του θύματος. Μπροστά στα μάτια του εξελίχθηκαν τα ασφυκτικά συμπτώματα. Στα τρία λεπτά η νέκρωση του εγκέφαλου στα πέντε το τέλος της ζωής.
Είχε χρόνο να κάνει πίσω, είναι μεγάλος χρόνος το ένα λεπτό αν ήθελε να αναστρέψει κάτι. Στον κατηγορούμενο δεν λειτούργησε καμία αναστολή. Η περιγραφή του κατηγορουμένου ουσιαστικά ήταν κατασκευασμένη στη δική του εκδοχή για να ενισχύσει την εκδοχή του περί λάθους. Είπε για εναγκαλισμό, όχι εύστοχος όρος μόνο αν δηχθούμε ότι ήταν ένας εναγκαλισμός θανάτου. Μας είπε ότι σταμάτησε όταν ένιωσε ότι ήταν λιπόθυμη.

Την πλάκωσε με όλο του το σώμα για να διασφαλίσει ότι δεν θα αντιδράσει. Η Καρολάιν δεν ήταν όρθια και κινούνταν στο χώρο, η κίνηση που καταγράφηκε στο ρόλο της ήταν από την κίνηση των χεριών της. Ένιωθε κάθε στιγμή ότι βρίσκονταν σε επιθανάτια αγωνία. Σταμάτησε μόνο ότι πέτυχε το σκοπό του. Δεν έκανε τίποτα για να αντιστρέψει την κατάσταση.

Ευτυχώς ο κατηγορούμενος δεν σκέφτηκε να αφαιρέσει το έξυπνο ρολόι από το χέρι της Καρολάιν και αυτό είναι θεία δίκη. Η ιατροδικαστής κ. Σπηλιοπούλου είπε ότι το άτομο βρίσκονταν σε κατάσταση μεγάλου στρες. Όλο αυτό λειτούργησε έξι λεπτά. Κατά την ιατροδικαστή ο θάνατος ήταν αγωνιώδης και ακαριαίος»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Πρωινό λίγο πριν την ετυμηγορία, δηλώνει ότι πλέον έχει γνώμονα μόνο το παιδί του και ότι αγαπάει ακόμα τη σύζυγό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved