Σασμός: Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Κρήτη
Media

Σασμός: Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Κρήτη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. 

Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του..

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου.

Στις ενισχύσεις που φτάνουν θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Μύρωνας επιστρέφει… επιστρέφει όμως κι ο Πετρής αλλά με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved