MasterChef: Ο Νίκος αποχώρησε από τον διαγωνισμό ένα βήμα πριν την τελική 6άδα!
Media

MasterChef: Ο Νίκος αποχώρησε από τον διαγωνισμό ένα βήμα πριν την τελική 6άδα!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (17-5) μετά από μια πολύ απαιτητική μαγειρική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, ο Νίκος ήταν εκείνος που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα έχει αποκτήσει και μεγάλο φανατικό κοινό.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (17-5) παρακολουθήσαμε μια μαγειρική μονομαχία υψηλών προδιαγραφών, με τρεις πολύ δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου να βάζουν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να φτάσουν στους τελικούς 6 του διαγωνισμού. Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν ο Νικήτας, ο Χριστόφορος και ο Νίκος ήταν ενός διακεκριμένου σεφ, ο οποίος και είχε πάρα πολλές απαιτήσεις.

Το βασικό υλικό του πιάτου ήταν το ψάρι, το οποίο και ήθελε ιδιαίτερη προσοχή. Ο καλεσμένος σεφ, ο οποίος και διατηρεί εστιατόριο στο Παρίσι, είπε ότι το ψάρι ήθελε πολύ προσοχή στο ψήσιμο, μιας και ήταν πολύ πιθανό να παραμείνει ωμό κατά τη διάρκεια, αν δεν ψηθεί καλά.

Όταν έφτασε η διαδικασίκα της κριτικής, οι κριτές είπαν στους τρεις παίκτες ότι το ένα ψάρι ήταν ωμό, σε σημείο που δεν μπορούσαν να το φάνε. Αυτό σίγουρα δεν ήταν του Νικήτα, ο οποίος και τα πήγε εξαιρετικά και απέσπασε ιδιαίτερα υψυλή βαθμολογία, συγκεντρώνοντας το 9αρι από όλους τους κριτές. Όταν έφτασε η σειρά του Χριστόφορου, η βαθμολογία ήταν και πάλι πολύ καλή, με τον Νίκο να καταλαβαίνει πλέον ότι η θέση του ήταν αρκετά δύσκολη.

Ο Νίκος ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον διαγωνισμό, με τον ίδιο να δηλώνει απόλυτα περήφανος που έφτασε σε αυτό το επίπεδο και κατάφερε να φτάσει στην καλύτερη 7αδα του διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved