Σασμός spoiler: Αστέρης και Σταύρος γίνονται φίλοι – Η εξαπάτηση και η σχέση τους με την Αργυρώ
Media

Σασμός spoiler: Αστέρης και Σταύρος γίνονται φίλοι – Η εξαπάτηση και η σχέση τους με την Αργυρώ

Σασμός spoiler: Η μεγάλη αλλαγή ήρθε με την Αργυρώ, τον Σταύρο και τον μικρό Πετρή να επιστρέφουν στην Κρήτη μόνιμα πια!

Το κουβάρι του σασμού θα αρχίσει σιγά σιγά να ξετυλίγεται με την Αργυρώ να κάνει ό, τι μπορεί προκειμένου να μην έχει καμία απολύτως επαφή με τον πρώην σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, αφού το μίσος για το φόνο που διέπραξε ο Αστέρης και έπεσε νεκρός ο Πετρής, ολοένα και θεριεύει!

Ο Σταύρος από την άλλη αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως η ιδέα να επιστρέψουν στο νησί δεν ήταν και τόσο καλή μιας που καθημερινά παρατηρεί τις «ανοιχτές υποθέσεις» και τις ιστορίες πίσω από αυτές, ωστόσο η αγάπη του για την Αργυρώ και το παιδί, υπερτερούν κι έτσι κάνει πίσω.

Ο Αστέρης από τη δική του πλευρά κάνει ό, τι μπορεί ώστε να καταφέρει να συναντήσει έστω και τυχαία την αγαπημένη του, όμως δεν το καταφέρνει. Θα συναντήσει όμως τον Σταύρο, εκείνος θα του πει ποιος είναι αλλά ο Αστέρης θα κρατήσει μυστική την ταυτότητά του.

Η εξαπάτησή του αυτή έχει λόγο, καθώς όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, ο Σταύρος θεωρεί πως έχει κάνε ένα φίλο στην Άνω Ποριά με τον Αστέρη να προσπαθεί να μάθει όλη και περισσότερες λεπτομέρειες για την κοινή του ζωή με την Αργυρώ και φυσικά την αλήθεια για τον μικρό Πετρή.

Τι θα συμβεί όμως όταν η Αργυρώ τυχαία θα συναντήσει τον Σταύρο παρέα με τον Αστέρη;

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved