Η Γη της Ελιάς: Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη σειρά
Media

Η Γη της Ελιάς: Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη σειρά

Δύο νέα πρόσωπα πρόκειται να ενταχθούν στη σειρά, «Η Γη της Ελιάς» και ο λόγος για τον Βασίλη Μίχα και τον Κούλλη Νικολάου.

Η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΜΕGΑ, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Παρ' όλα αυτά, όμως, οι συντελεστές δεν επαναπαύονται και ετοιμάζουν εκπλήξεις και ανατροπές, με κάποιες από αυτές να σηματοδοτούνται από την έλευση νέων προσώπων-κλειδί στην πλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, ένα από τα πρόσωπα που θα μπουν άμεσα στη σειρά είναι ο Βασίλης Μίχας, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον Χρήστο. Τον νεαρό και γοητευτικό ανιψιό του Λυκούργου (Γιώργος Παρτσαλάκης), ο οποίος πηγαίνει στη Μάνη με σκοπό να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης (Ιζαμπέλλα Φούλοπ) και να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του.

Ένα ακόμη πρόσωπο που θα δούμε στη σειρά και θα μας απασχολήσει πάρα πολύ έντονα είναι ο Κούλλης Νικολάου. Ο ηθοποιός και μέλος της δημιουργικής ομάδας πρόκειται να κρατήσει τον ρόλο του Δημοσθένη. Του ξαδέλφου του Στάθη (Πασχάλης Τσαρουχάς) και εγκεφάλου των εγκληματικών οργανώσεων που διευθύνει ο Κωνσταντίνος (Μάξιμος Μουμούρης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ηθοποιοί, σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα παραμείνουν στη σειρά και του χρόνου.

Πηγή: MYtv

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της ελιάς: Η Βασιλική κατηγορεί τον Φίλιππο για το μωρό και το κοινό τα βάζει μαζί της

Η Γη της Ελιάς: H δύσκολη κατάσταση της υγείας του μωρού τούς κλονίζει όλους

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κατηγόρησε τον Φίλιππο και οι χρήστες του Twitter την «δίκασαν»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved