H Γη της Ελιάς: Θανάσιμος κίνδυνος για Μαργαρίτα και Αλέξη
Media

H Γη της Ελιάς: Θανάσιμος κίνδυνος για Μαργαρίτα και Αλέξη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΜΕGΑ «Η γη της ελιάς».

Η Μαργαρίτα και ο Αλέξης λαμβάνουν ένα χρηματικό ποσό από τον Θεοδόση, ενώ λίγο αργότερα δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι και τους σημαδεύουν με όπλα.

Η Μαργαρίτα Τυπάλδου είναι μία ιδιαίτερα εργατική, τολμηρή και έξυπνη γυναίκα, η οποία προσπαθεί να μην πτοείται μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία και να στέκεται πάντα δίπλα στον αγαπημένο της γιο, τον Αλέξη.

Ειδικά μετά τη δεύτερη φορά που τους εγκατέλειψε ο πρώην σύζυγος της και πατέρας του, ο Θεοδόσης, κάνοντας τη ζωή τους συντρίμμια και αφήνοντας πίσω του χρέη, που παραλίγο να οδηγήσουν τη Μαργαρίτα στη φυλακή.

Κάποια στιγμή, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Μαργαρίτα έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της όταν έξω από την πόρτα του σπιτιού της βρίσκει παρατημένο ένα σακ βουαγιάζ.

Μέσα σε αυτό βρίσκεται ένα χρηματικό ποσό και εκείνη μπαίνει σε δίλημμα. Να το κρατήσει και να ξεπληρώσει άμεσα κάποιες υποχρεώσεις ή να μιλήσει για αυτό στον αστυνόμο Κουράκο;

Τελικά, η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να πει τα πάντα, για να τη βοηθήσει και να μην έχει άλλα μπλεξίματα. Εκείνος την παροτρύνει να συνεργαστεί με την Αστυνομία, ώστε να μπορέσουν να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα που κρύβεται πίσω απ' όλα και δεσμεύεται να την προστατεύσει από κάθε κίνδυνο.

Φυσικά, η Μαργαρίτα δέχεται και ενημερώνει τον Αλέξη για τα χρήματα, χωρίς όμως να του πει για τη συμφωνία που έχει κάνει με την Αστυνομία. Μόνο που ο γιος της βλέπει αυτά το λεφτά σαν μία καλή ευκαιρία για να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα και σκέφτεται να τα κλέψει.

Λίγο αργότερα, λοιπόν, τη σκέψη του την κάνει... πράξη. Όταν η Μαργαρίτα, όμως, επιστρέφει στο σπίτι και δεν βρίσκει τα χρήματα ζητάει από τον Αλέξη να πάει αμέσως να τη συναντήσει.

Τότε, τον κατηγορεί για την κλοπή των χρημάτων, με τον νεαρό άντρα να παριστάνει τον ανίδεο. Κι ενώ μητέρα και γιος έχουν μία άγρια σύγκρουση, με αφορμή το παραπάνω γεγονός, δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι και τους απειλούν με όπλα, αναζητώντας τα χρήματα που τους έστειλε ο Θεοδόσης.

Μαργαρίτα και Αλέξης περνούν δραματικές ώρες στα χέρια των αντρών που ανήκουν στο κύκλωμα με το οποίο συνεργάζεται ο Θεοδόσης και προσπαθούν να μην κάνουν κάποια λανθασμένη κίνηση που, ενδεχομένως, να τους κοστίσει τη ζωή.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved