Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για Μαρίνα και Ευτυχία – Ο Ανέστης εμφανίζεται ξανά στο χωριό
Media

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος για Μαρίνα και Ευτυχία – Ο Ανέστης εμφανίζεται ξανά στο χωριό

Καταιγιστικές εξελίξεις πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Ο Ισίδωρος φεύγει, κρυφά απ' όλους, για την Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του, ενώ η Ιουλία ενημερώνει σχετικά την Αντιγόνη για να πάρει τα μέτρα της. Παράλληλα, η επανεμφάνιση του Ανέστη στο χωριό τρομοκρατεί τη Μαρίνα και την Ευτυχία, ενώ ο Δημήτρης εντείνει τον εκβιασμό του στην Αθηνά...

Ο Ισίδωρος, από το πρώτο λεπτό που μαθαίνει το μεγάλο μυστικό που κρατούσε κρυφό η Αντιγόνη, δίνει εντολή στον ιδιωτικό ερευνητή να εντοπίσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του.

Σύντομα, λοιπόν, εκείνος του δίνει τα απαραίτητα στοιχεία και μία φωτογραφία του εξάχρονου κοριτσιού. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο Ισίδωρος είναι αναστατωμένος με αυτή την υπόθεση και παίρνει μία απόφαση. Να δει πάση θυσία τη γυναίκα που μεγαλώνει την εγγονή του, αλλά περισσότερο το κοριτσάκι.

Έτσι, κλείνει ραντεβού με αυτή τη γυναίκα, τη Φάνη Αναστασίου, χωρίς να αποκαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα, και στη συνέχεια δείχνει τη φωτογραφία της μικρής στην Ιουλία και στον Ιάκωβο, οι οποίοι λυγίζουν.

Μόνο που οι δύο τελευταίοι ανησυχούν μήπως η επιμονή του αδελφού τους αναστατώσει τη ζωή του παιδιού. Την επόμενη μέρα, ο Ισίδωρος φεύγει, κρυφά απ' όλους, για την Αθήνα προκειμένου να συναντήσει αυτή τη γυναίκα, όμως η Ιουλία το ανακαλύπτει και ειδοποιεί την Αντιγόνη.

Η τελευταία, ενημερώνει σχετικά τη Φάνη προκειμένου να πάρει τα μέτρα της. Αργότερα, ο Ισίδωρος φτάνει στην Αθήνα και πηγαίνει στο σπίτι της δικηγόρου Φάνης Αναστασίου, στην οποία συστήνεται. Εκείνη, όταν μαθαίνει ποιος είναι, γίνεται έξω φρενών και του ζητάει να φύγει αμέσως, πριν βγει από το σπίτι η μικρή.

Η Μαργαρίτα πληροφορείται αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν ανάδεσα στον Αλέξη και στην Ελένη, καθώς επίσης και την καταγγελία που έκανε η τελευταία για σεξουαλική παρενόχληση και σαστίζει.

Έπειτα, έχει έναν μεγάλο καβγά με τον γιο της, ο οποίος ισχυρίζεται σε έντονο τόνο ότι η νεαρή κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του, αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλη σύγχυση.

Ταυτόχρονα, η Βασιλική εξακουλουθεί να είναι ιδιαίτερα ανήσυχη, καθώς μπορεί ο Φίλιππος να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το μωρό, που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Ωστόσο, το μωρό ξυπνάει από το κώμα και τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του ανακουφίζουν τη Βασιλική και τον Φίλιππο, οι οποίοι, επιτέλους, ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Κάποια στιγμή, η Χάιδω τους συμβουλεύει να ταξιδέψουν για λίγες ημέρες, προκειμένου να ξεκουραστούν, με τη Βασιλική να προτείνει να πάνε στη Σύμη, για να εκπληρώσει το τάμα που έχει στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, και μετά να μείνουν στη Ρόδο.

Ο Φίλιππος συμφωνεί με όλα. Στη συνέχεια, ο τελευταίος συναντάει την Άννα και τον Λεωνίδα και τους ανακοινώνει ότι προτίθεται να αγοράσει το θερμοκήπιο τους, δίνοντας τους έτσι την οικονομική ανάσα που χρειάζονται οπωσδήποτε.

Παράλληλα, η Φάνη πηγαίνει στο Σούνιο προκειμένου να δει τη Μαρία και να μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις. Εκεί, όμως, εμφανίζεται και η Αντιγόνη για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Οι δύο γυναίκες συναντιούνται ύστερα από έξι χρόνια και η αμηχανία που επικρατεί ανάμεσα τους είναι φανερή. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος στήνεται έξω από το σπίτι της Φάνης και βλέπει, για πρώτη φορά, την εγγονή του που βγαίνει βόλτα με την νταντά της. Εκείνη τη στιγμή, ο ισχυρός άντρας λυγίζει και δείχνει ξανά την πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του.

Η επανεμφάνιση του Ανέστη στο χωριό δείχνει να τρομάζει ιδιαίτερα τη Μαρίνα και την Ευτυχία, οι οποίες έχουν πέσει θύματα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Κουράκος τον προειδοποιεί σε έντονο τόνο πως στην πρώτη στραβοτιμονιά που θα κάνει θα τον κλείσει πάλι στη φυλακή.

Κι αυτή τη φορά να είναι σίγουρος ότι δεν θα ξαναβγεί τόσο εύκολα από εκεί. Παράλληλα, η Εύα συνεχίζει να στριμώχνει με κάθε τρόπο τον Στάθη για τη στάση που κρατάει απέναντι της, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει ξανά τις προθέσεις του.

Δεν θέλει περαιτέρω δεσμεύσεις. Την ίδια ώρα, η αναβολή του γάμου της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου φαντάζει ως η μόνη λύση μπροστά στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με το σπίτι που επρόκειτο να μετακομίσουν.

Έκτοτε η Ισμήνη, αν και είναι απογοητευμένη αηό την αναβολή του γάμου, παρηγορείται από την επαγγελματική της επιτυχία, με την Αλκμήνη να αποδεικνύεται πολύτιμη βοηθός. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, πιέζει τον Δημήτρη να ταυ παραδώσει τα λάφυρα της ληστείας κι εκείνος, με την πλάτη στον τοίχο, αποφασίζει να εντείνει τον εκβιασμό του προς την Αθηνά.

Χωρίς, όμως, κάποιο αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ, σε δικαστικούς μπελάδες βρίσκεται η Χάιδω, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τη δίωξη για ηθική αυτουργία σχετικά με τον πυροβολισμό του Στέφανου από τον Φίλιππο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στέφανος συλλέγει πληροφορίες για την Ισπανία και ο Ιάκωβος δείχνει πολύ πρόθυμος να τον βοηθήσει. Παράλληλα, ο πρώτος τα ξαναβρίσκει με την Ελένη και αυτό κακοφαίνεται πολύ στην Αρετή. Λίγο μετά, ο αδελφός της Εύας, ο Άρης, την επισκέπτεται στη Μάνη και γνωρίζεται με τον Στάθη.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved