Σε ξένα χέρια: Η Σκορδίλω αποδεικνύεται σκληρή στις οικονομικές διαπραγματεύσεις με τον Φεγκούδη
Media

Σε ξένα χέρια: Η Σκορδίλω αποδεικνύεται σκληρή στις οικονομικές διαπραγματεύσεις με τον Φεγκούδη

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (20/5) επεισόδιο.

Όσο η Σκορδίλω αποδεικνύεται σκληρή στις οικονομικές διαπραγματεύσεις με τον Φεγκούδη, ώστε και του δώσει την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας του... στο σπίτι του Φεγκούδη, ετοιμάζεται γιορτή.

Η Ντάντω με τη Σούλα, οργανώνουν ένα μεγάλο τραπέζι, όπου οι καλεσμένοι θα μάθουν για πρώτη φόρα, την συγγένεια τους με τον Χρύσανθο. Ο παπάς άραγε θα δεχθεί το κάλεσμα και θα παραβρεθεί σε αυτή τη συνάντηση;

Παράλληλα, ο τραυματισμένος Ταρζάν, δέχεται επισκέψεις στο δωμάτιο του νοσοκομείου, από τη Μαριτίνα και τον Πιπερόπουλο. Μήπως ήρθε η ώρα ο Ταρζάν, να ανοίξει το στόμα του και να αποκαλύψει, ότι αυτός άφησε το μωρό της Τόνιας, στο αμάξι του Μάνου;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Φεγκούδης διαχειρίζεται την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Χρύσανθου και ο Χρύσανθος καλείται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με το βιολογικό του πατέρα.

Ο Πάρης έρχεται σε ρήξη με την Τραβιάτα, η οποία αρνείται να δεχθεί τα νέα δεδομένα. Η Μαριτίνα επισκέπτεται το τμήμα με σκοπό να μάθει την αλήθεια. Όσο ο Φεγκούδης με τη Σούλα μοιράζονται τρυφερές ιστορίες, ο Μάνος προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα.

Και παρότι η Ντάντω πιέζει για την αποκάλυψη όλης της αλήθειας, ο Μάνος αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην αγάπη του για την Τόνια και την αγάπη του για το παιδί του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved