Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Στον ANT1 με πρωταγωνιστικό ρόλο
Media

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Στον ANT1 με πρωταγωνιστικό ρόλο

Με τον ρόλο του δικηγόρου πρόκειται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ο ηθοποιός, Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Για τον ΑΝΤ1, το κανάλι που μέσα από τις «Άγριες μέλισσες» άνοιξε ξανά το δρόμο για την ποιοτική ελληνική μυθοπλασία, η επόμενη σεζόν θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται και το «Ντέρτι» να έχει αποσυρθεί για την ώρα από το τραπέζι, τρεις νέες σειρές καλούνται να πάρουν τη σκυτάλη και να κρατήσουν το σταθμό στην κορυφή.

Την περασμένη εβδομάδα σας γράψαμε για τη «Μάγισσα», που ετοιμάζει η ομάδα των Μελίνας Τσαμπάνη, Πέτρου Καλκόβαλη και Λευτέρη Χαρίτου. Τώρα, σας λέμε ότι και η Μαρία Γεωργιάδου, η, σεναριογράφος του επιτυχημένου «Ήλιου», έχει ένα νέο πρότζεκτ στα σκαριά, το οποίο θα έχει αστυνομικό περιεχόμενο.

Πρωταγωνιστής πιθανότατα θα είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, τον οποίο είδαμε τελευταία στην «Αγγελική» του ALPHA και μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής αποχής ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ιστορία θα εστιάζει σε μια ομάδα δικηγόρων, η οποία θα καλείται να εξιχνιάσει διάφορα εγκλήματα, που θα οδηγηθούν στη συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. Ο Λεβεντογιάννης λογικά θα έχει το ρόλο του επικεφαλής και μένει να δούμε ποιοι θα τον πλαισιώνουν. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες στην Αθήνα, αλλά και σε ένα ακόμα μέρος της Ελλάδας, το οποίο θα γίνει σύντομα γνωστό.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

Διαβάστε επίσης:

Η εξομολόγηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη: «Εξαιτίας ενός λάθους σχεδόν έπεσα σε κώμα»

Θετικός στον κορονοϊό και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» με τον Λεβεντογιάννη: «Πώς είναι δυνατόν; Συγγνώμη που σε ρωτάω»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved