Άσε μας ρε μαμά- Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ο Θωμάς να βρει την αληθινή ευτυχία σε έναν άλλο άνθρωπο»
Media

Άσε μας ρε μαμά- Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ο Θωμάς να βρει την αληθινή ευτυχία σε έναν άλλο άνθρωπο»

Τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη τον απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, στη σειρά, «Άσε μας ρε μαμά».

Ταλαντούχος, καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης, που… επιλέγει να κάνει ποιοτικές δουλειές τόσο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο όσο και στη μεγάλη σκηνή του θεάτρου. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έχει χαράξει τη δική του μοναδική πορεία στην υποκριτική και φέτος τον απολαμβάνουμε στην κωμωδία του ALPHA, «Άσε μας ρε μαμά». Ο ηθοποιός, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε για τον ρόλο του, μίλησε και για το πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας στη ζωή του ανθρώπου.

Φέτος, μέσα στη δυστοπική πραγματικότητα που ζούμε, ευτυχώς απολαμβάνουμε πολύ καλή, ελληνική μυθοπλασία. Το «Άσε μας, ρε μαμά» μας έχει χαρίσει στιγμές γέλιου και ο Θωμάς έχει αγαπηθεί πολύ...

Μέσα σε λίγο χρόνο όσον αφορά τα γυρίσματα, οι Έλληνες ηθοποιοί και τα συνεργεία βγάζουμε σπουδαίες, σκηνές, τόσο στο δράμα όσο και στην κωμωδία. Τον ήρωα μου, τον Θωμά, τον έχω αγαπήσει ιδιαίτερα, μου είναι πολύ οικείος. Άνθρωπος της δουλειάς, της αγοράς, λαϊκός πανούργος στις επιχειρήσεις, διακρίνεται ωστόσο από μια τρυφερότητα και ευαισθησία, ενώ είναι χαριτωμένος, έξυπνος και με αίσθηση δικαίου. Ο Θωμάς είναι υπαρκτός μέσα στην κοινωνία μας. Θα κάνει τις ανοησίες και τις μικρότητες του από ζήλια ή έρωτα, αλλά θα δείξει και μεγαλοσύνη, καλοσύνη και αυθεντικότητα.

Είναι ένας άνθρωπος που σε ώριμη ηλικία αναζητά μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική του ζωή... Πρέπει πάντα να συνεχίσουμε, να ονειρευόμαστε;

Γιατί όχι; Δεν είναι όμορφο; Τι άσχημο έχει όλο αυτό, το ότι ο Θωμάς αγάπησε τη Ρωξάνη και ήθελε να φτιάξει τη ζωή του μαζί της, να έχει μια συντροφιά; Δεν είναι ένας ξεμωραμένος, που νεανίζει. Ερωτεύτηκε μια γυναίκα με την ίδια εμπειρία ζωής. Ποιος ή ποια δεν έχει ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να ερωτευτεί και να τον ερωτευτούν; Γίνεται ζωή χωρίς συναισθήματα, χωρίς χάδι;

Όταν είσαι στερημένος από αυτά, γεμίζεις παραξενιές και με μια αίσθηση του ανικανοποίητου, σου φταίνε όλοι και όλα. Δεν έχετε δει τους ερωτευμένους πώς λάμπουν; Είναι γιατί βρίσκονται στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μακάρι όλοι να μπορούσαν να βιώσουν τον έρωτα δύο και τρεις φορές και να τον απολαμβάνουν μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Ο Θωμάς θα καταλήξει με τη Ρωξάνη;

Δεν το νομίζω. Η Ρωξάνη έχει αμοιβαίο κα μεγάλο έρωτα με τον Δημήτρη. Επίσης, δεν πιστεύω ότι Θωμάς θα επιστρέψει στην πρώην γυναίκα του. Αν και δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω -γιατί όλα αυτά τα γνωρίζουν οι σεναριογράφοι μας-, θα ήθελα ένα happy end για όλα τα ζευγάρια της σειράς, να κλείσει η αυλαία χαρούμενα και ευχάριστα. Ο Θωμάς, όπως και κάθε άνθρωπος σε αυτήν τη ζωή, σε κάποιες σχέσεις κερδίζει και σε άλλες χάνει. Μπορεί, λοιπόν, να μη βρει την αγάπη μέσα από τη Ρωξάνη, αλλά από ένα άλλο πρόσωπο.

Πολλές φορές, ίσως και για να πάρουμε τα μαθήματα μας, κολλάμε συναισθηματικά σε λάθος πρόσωπα. Ας αφήσουμε τη ζωή να κάνει το παιχνίδι της και ας μην έχουμε εμμονές. Ίσως τελικά. Ο Θωμάς να βρει την αληθινή ευτυχία σε έναν άλλο άνθρωπο. Έτσι λέω εγώ. Μετά τις σφαλιάρες που έχει φάει, μπορεί τώρα να είναι έτοιμος να εκτιμήσει σωστά. Στον έρωτα, ακόμα και η ομορφιά συνηθίζεται. Αυτό που δεν συνηθίζεται είναι η προσωπικότητα. Και δεν πιστεύω ότι Θωμάς θα επιστρέψει στην πρώην γυναίκα του.

Ξέρετε, πολλές φορές δεν εκτιμάμε τους ωραίους και τους καλούς ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο μας, αλλά μας γοητεύουν τα μυστήρια και τα δύσκολα. Όμως, η πραγματική ζωή δεν είναι έτσι. Τα πολύπλοκα και τα ονειρικά υπάρχουν μόνο στα παραμύθια, στα σίριαλ και στις ταινίες του Χόλιγουντ.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

Διαβάστε επίσης:

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είμαι ακόμη... κουρασμένος από τον Αστυνόμο Μπέκα»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για MeToo: «Έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα που φτάνει και σε ακρότητες»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ένας εργολάβος στο «Άσε μας ρε μαμά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved