Σασμός spoiler: Ανατροπή για Μαρίνα και Αντώνη! H Αργυρώ «χαλάει» τον αρραβώνα τους
Media

Σασμός spoiler: Ανατροπή για Μαρίνα και Αντώνη! H Αργυρώ «χαλάει» τον αρραβώνα τους

Σασμός spoiler: Ευχάριστα θα κλείσει αυτός ο πρώτος κύκλος της σειράς δίχως όμως να λείψουν οι ανατροπές!

Η Μαρίνα έχει επιστρέψει στην Κρήτη και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στο νησί είναι ο Αντώνης, ο οποίος βλέπει επιτέλους πως το όνειρό του να ζήσει με τη γυναίκα που έχει λατρέψει, θα πραγματοποιηθεί!

Πράγματι, οι δυο τους έχουν προγραμματίσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με το ζευγάρι να πετάει από χαρά καθώς επιτέλους θα καταφέρουν να ζήσουν μαζί! Η ανατροπή όμως θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένουν;

Ο Αντώνης θέλει να γίνει η επισημοποιήσει όπως ορίζει η παράδοση της Κρήτης, παρά το γεγονός ότι αυτός θα είναι δεύτερος γάμος για τη Μαρίνα.

Της ζητά λοιπόν πριν από τα κουφέτα του γάμου να γίνει ένας αρραβώνας, ουσιαστικά μια πρώτη επαφή του Αντώνη με τον περιβάλλον της Μαρίνας, αφού κάποιοι δεν γνωρίζουν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Έτσι και γίνεται. Στο σπίτι επικρατεί η απόλυτη ευτυχία με στολισμούς, τραπέζια και κόσμο, όμως ξαφνικά η Αργυρώ καταρρέει μπροστά στα μάτια της μητέρας της, η οποία μέχρι και εκείνη τη στιγμή δεν γνωρίζει πως η κόρη της έχει πρόβλημα υγείας.

H Αργυρώ λιποθυμά και ο αρραβώνας χαλάει μιας που η Μαρίνα δεν έχει μυαλό για γλέντι μετά το σκηνικό! Αυτό θα είναι και η αιτία η αρρώστια της Αργυρώς να γίνει γνωστή σε πολλούς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved