Elif: Η φυλακή, το χειρουργείο, η επανασύνδεση και ο τρόμος
Media

Elif: Η φυλακή, το χειρουργείο, η επανασύνδεση και ο τρόμος

Από τη Δευτέρα 30 Μαΐου επανέρχεται στις οθόνες μας καθημερινά στις 07.00 η συνέχεια της δραματικής σειράς Elif.

Ανάμεσα σε άλλα, η Κιγιμέτ είναι σε κώμα στο νοσοκομείο, η Μελέκ βρίσκεται στη φυλακή, ενώ Χουμεϊρά και Λεβέντ έρχονται πιο κοντά από ποτέ.

Η Κιγιμετ, έπειτα από ένα σοκαριστικό τροχαίο που είχε στην προσπάθεια της να προλάβει τον Μαχίρ από το να την καταγγείλει, νοσηλεύεται και παραμένει σε κώμα. Η οικογένεια Χακτανίρ, είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ για τον Μαχίρ είναι δύσκολο να κρύψει τη μεγάλη θλίψη και αγωνία του, τη στιγμή που η μητέρα του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μιλώντας με τη Ματσιντέ, μαθαίνει ία αγνά αισθήματα της για την Κιγιμέτ και αυτή η συνειδητοποίηση τον κάνει να μετανιώνει για όλα όσα της έχουν κάνει. Ομως η Κιγιμέτ συνέρχεται και με το που ανοίγει τα μάτια της σκέφτεται νέα σχέδια για να καταστρέψει την οικογένεια Χακτανίρ. Την ίδια στιγμή, η Μελέκ φυλακίζεται, αλλά κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αναφέρει το αληθινό της όνομα, Μελέκ.

Ο Κερέμ το μαθαίνει, αλλά δεν ξέρει πως η Μελέκ είναι αυτή που άναφτα η μητέρα του. Την ίδια ώρα, ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά λύνουν την παρεξήγηση ανάμεσα τους, που είχε δημιουργήσει η Ρανά, και αποφασίζουν να μην αφήσουν ξανά κανέναν να δηλητηριάσει τις ψυχές τους.

Την επόμενη μέρα, η Κιγιμέτ υποβάλλεται σε ένα κρίσιμο χειρουργείο. Από αυτό θα εξαρτηθεί η κατάσταση της υγείας της. Κι ενώ υπάρχει μία επιπλοκή και όλοι ανησυχούν, έπειτα από ώρες οι γιατροί τούς ενημερώνουν πως η Κιγιμέτ κέρδισε τη μάχη και σύντομα θα αναρρώσει.

Από την άλλη, ο Μαχίρ επισκέπτεταιτη Μελέκ πριν από τη δίκη της για να την παρηγορήσει. Της μιλάει και για έναν δικηγόρο που θέλει να προσλάβει για να τη βοηθήσει, ενώ στην έπαυλη η Ελίφ, δεν μπορεί να πει πως η Μελέκ είναι μητέρα της, γιατί φοβάται την Κιγιμέτ και είναι πολύ λυπημένη.

Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ αντιλαμβάνονται τη θλίψη της μικρούλας και προσπαθούν να της φτιάξουν το κέφι. Ομως Τα αδέλφια εξακολουθούν να πιστεύουν πως η Μελέκ είναι ένοχη.

Στη φυλακή, η τελευταία περνάει δύσκολες ώρες με τις άλλες κρατούμενες, ενώ ο Μαχίρ νιώθει διχασμένος ανάμεσα στις ενοχές που έχει για το ατύχημα της μητέρας του αλλά και για την κατάσταση της Μελέκ.

Η Ελίφ μαθαίνει πως η μητέρα της είναι φυλακισμένη καί είναι πολύ λυπημένη, παρά τις προσπάθειες των μελών της οικογένειας Χακτανίρ να την κάνουν να νιώσει όμορφα. Η μικρή μιλάει στον Κερέμ για τις λάθος σκέψεις και τη λάθος συμπεριφορά που έχει απέναντι στη Μελέκ, αλλά ο νεαρός δεν ξέρει πως η γυναίκα είναι η μητέρα της μικρής και δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο στεναχωρημένη για εκείνη.

Εν τω μεταξύ, η Μελέκ βρίσκεται στο στόχαστρο δύο κρατουμένων, που τρομοκρατούν τις υπόλοιπες. Όμως, όταν οι γυναίκες συνασπίζονταί και υπερασπίζονται τη Μελέκ, η κατάσταση αλλάζει.

Παράλληλα, ο Μαχίρ πηγαίνει στο γραφείο τρυ δικηγόρου για να του μιλήσει για την υπόθεση της Μελέκ, αλλά εκείνος δεν είναι εκεί. Την ίδια ώρα, η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ επισκέπτονται την Κιγιμέτ στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως θα πάρει σύντομα εξιτήριο. Η Ελίφ ενημερώνεται γι' αυτή την εξέλιξη και νιώθει ακόμα πιο άσχημα, γιατί η Κιγιμέτ την τρομοκρατεί...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved