Σασμός: Η σκηνή Βασιλικής-Αστέρη που δεν περιμέναμε! Αποθεώθηκε η ηρωίδα στο twitter
Media

Σασμός: Η σκηνή Βασιλικής-Αστέρη που δεν περιμέναμε! Αποθεώθηκε η ηρωίδα στο twitter

Σασμός: Για μια ακόμη φορά η Βασιλική αποθεώθηκε από τους χρήστες του twitter.

Η Βασιλική ίσως να είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που έχει σταθεί ειλικρινά στο πλευρό του Αστέρη σε όλες τις δυσκολίες και αυτή τη φορά έκανε μια κίνηση που πραγματικά ουδείς περίμενε.

Έμαθε πως ο Αστέρης ψάχνει να πουλήσει τα κτήματά του προκειμένου να βοηθήσει τον Αστέρη και τον Μαθιό να κρατήσουν το μαγαζί μετά τις οικονομικές τους δυσκολίες και του πρότεινε να πουλήσει τα δικά της και να τους δώσει τα χρήματα.

Φυσικά όλο αυτό έγινε κρυφά από τον Μαθιό και εννοείται πως ο Αστέρης δεν το δέχτηκε καθώς όπως της είπε στο μέλλον θα έχει ανάγκες και ο γιος της, Νικηφόρος.
Η κίνηση αυτή έκανε χαμό στο twitter με τους χρήστες να αποθεώνουν τη Βασιλική για την καλοσύνη της

Δες το απόσπασμα και τα σχόλια

Σήμερα
Ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταύρο και η γνωριμία τους είναι γεγονός. Θα του αποκαλύψει όμως την ταυτότητα του; Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Μπορούν τα σχέδια του Άγγελου να αναζωπυρώσουν την βεντέτα;

Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη όμως; Ο Παντελής λέει στον Άγγελο τα νέα για την πώληση του κτήματος των Σταματάκηδων. Ο Νικηφόρος ζητάει να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα του και προσπαθεί να καταλάβει πως κάποιος που μπορεί να ξέρει δεν μιλάει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved