Σασμός: Viral η Καλλιόπη!  Η απίστευτη αντίδραση μόλις ο Μαθιός ανακοίνωσε πως παντρεύεται!
Media

Σασμός: Viral η Καλλιόπη! Η απίστευτη αντίδραση μόλις ο Μαθιός ανακοίνωσε πως παντρεύεται!

Σασμός: H στιγμή που οι φανατικοί του ζευγαριού Μαθιού Βασιλικής, περίμεναν πώς και πώς έφτασε!

Ο Μαθιός έκανε και επίσημη πρόταση στη Βασιλική παρουσία του Νικηφόρου, ο οποίος μάλιστα ήταν εκείνος που όρισε και την ημερομηνία του γάμου!

Ο Μαθιός πιο ευτυχισμένος από ποτέ μιας που επιτέλους έφτασε η στιγμή που χρόνια περίμενε, με χαρά πηγαίνει στο σπίτι να ανακοινώσει το ευτυχές στην οικογένειά του. Αστέρης και Καλλιόπη από την άλλη έχουν ήδη αρπαχτεί αφού η Καλλιόπη δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση που πήρε ο Αστέρης να πουλήσει γη προκειμένου να «σώσει» το μαγαζί.

Έχοντας ήδη λοιπόν η Καλλιόπη μπει σε κατάσταση πανικού, ακούει το νέο από το Μαθιό και η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που κανείς θα περίμενε. Κατέβασε μούτρα και μετρήσαμε πάνω από πέντε απίθανες γκριμάτσες «ξινίλας». Τα σχόλια σε στο twitter «έδωσαν και πήραν».

Δες το απόσπασμα και τα σχόλια στη gallery

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (26-05) ο Μαθιός ανακοινώνει στο καφενείο την ημερομηνία του γάμου του με τη Βασιλική, ενώ την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ.

Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο μαγαζί των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Άγγελος βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες... Παράλληλα, ο θυμός του Νικηφόρου για τον φονιά του πατέρα του κάνει το Μανόλη να εμπιστευθεί τον Μαθιό για πρώτη φορά και να του εκμυστηρευτεί κάτι που θα τον ταράξει πολύ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved