Media

Γιώργος Λεμπέσης: «Έχω έναν παιδικό σταθμό, δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνο με τη μουσική»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λεμπέσης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε σχετικά με τον παιδικό σταθμό που διατηρεί με τη γυναίκα του, ενώ τόνισε ότι δεν γίνεται πλέον μόνο με την μουσική να τα βγάλει κάποιος πέρα οικονομικά. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές, ο οποίος και γνώρισε τεράστια επιτυχία τις δεκαετίες 90s και 00s, με τα τραγούδια του να ακούγονται μέχρι και σήμερα.

Ο Γιώργος Λεμπέσης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast @ Star και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την δουλειά του, αλλά και το γεγονός ότι με την σύζυγό του έχουν έναν παιδικό σταθμό, για να μπορούν να είναι και καλύτερα οικονομικά. Ο τραγουδιστής τόνισε ότι πλέον τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά στον χώρο της μουσικής, αφού πλέον δουλεύουν πολύ λιγότερες μέρες την εβδομάδα και δεν μπορούν εύκολα να τα βγάλουν πέρα οικονομικά.

Ο Γιώργος Λεμπέσης είπε χαρακτηριστικά: "Έχουμε και τον παιδικό σταθμό. Είναι η αγάπη μας, είναι το παιδί μας με την Σοφία. Πάει πάρα πολύ καλά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτό. Πλέον η δική μας η δουλειά της μουσικής δεν είναι όπως ήταν παλιά, που δουλεύαμε πέντε με έξι ημέρες την εβδομάδα. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Είμαστε τυχεροί και η Σοφία είναι εκπαιδευτικός, οπότε και το τρέχει πολύ εκείνη ολο το θέμα. Τα καταφέρνουμε. Μονάχα με το τραγούδι και τη μουσική είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και θεωρώ ότι οι περισσότεροι πλέον ασχολούνται και με άλλα πράγματα, για να μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις η αλήθεια είναι για τηλεοπτικά σόου παλαιότερα, για να συμμετέχω, αλλά τότε η γυναίκα μου, η Σοφία, ήταν έγκυος και είχα αποφασίσει ότι δεν θα το έκανα".

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved