Elif: Η σειρά επιστρέφει με μία τραγωδία - Η Μελέκ καταδικάζεται και η Ελίφ αρρωσταίνει βαριά
Media

Elif: Η σειρά επιστρέφει με μία τραγωδία - Η Μελέκ καταδικάζεται και η Ελίφ αρρωσταίνει βαριά

Η σειρά, Elif, επιστρέφει στο Star και στην κανονική του ροή και… θα δούμε να επιβάλλεται στη Μελέκ η πιο βαριά ποινή, ενώ η Elif θα αρρωστήσει βαριά!   

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε ότι η κατάθεση του Κερέμ είναι καταλυτική για την καταδίκη της Μελέκ και όλοι τα βάζουν μαζί του, κυρίως για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε μετά από αυτό η Ελίφ σύμφωνα με το tv24!

Στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε προσεχώς στο star: Η Φιντάν επιστρέφει στη φυλακή και αμέσως παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης. Όλες οι κρατούμενες επιστρέφουν στην προηγούμενη συμπεριφορά τους και ξεχνάνε τα πάντα. Η Μελέκ ξαφνιάζεται από την απότομη αλλαγή της διάθεσής τους. Η Νεσρίν συμμαχεί με τη Φιντάν και μαζί τρομοκρατούν τη Μελέκ μέρα και νύχτα. Ο Μαχίρ προσπαθεί να κλείσει ένα ραντεβού με τον διάσημο δικηγόρο Φικρέτ Οβαλί σχετικά με την υπόθεση της Μελέκ αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η Ασλί προσπαθεί να μιλήσει στη Χουμεϊρά για την άσχημη συμπεριφορά της Κιγιμέτ στην Ελίφ αλλά δυσκολεύεται και δεν τα καταφέρνει. Καταλήγει να υπενθυμίσει στη Χουμεϊρά πως πρέπει να προστατεύει την Ελίφ ό,τι και αν γίνει.

Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή και προσπαθεί να την εμψυχώσει λέγοντας πως θα βρει τον καλύτερο δικηγόρο, που θα αποδείξει την αθωότητά της και σύντομα θα είναι ελεύθερη και πάλι. Η Μελέκ όμως δεν πιστεύει πως θα είναι σύντομα ελεύθερη. Χωρίς να γνωρίζει τη σχέση του Μαχίρ με την Κιγιμέτ, η Μελέκ μοιράζεται μαζί του την ανησυχία της για την Ελίφ, τώρα που επιστρέφει η Κιγιμέτ στην έπαυλη. Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται…

Η Φιντάν βρίσκει κάτι, που είναι πολύτιμο για τη Μελέκ, μια φωτογραφία της Ελίφ, και το χρησιμοποιεί εναντίον της για να την ελέγχει. Η Μελέκ γίνεται έξαλλη από θυμό. Η Τσιτσέκ προσπαθεί να βοηθήσει τη Μελέκ αλλά καταλήγει να τιμωρηθεί και εκείνη από τη Φιντάν, αναλαμβάνοντας μαζί με τη Μελέκ τις πιο βαριές δουλειές. Η Κιγιμέτ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Μαχίρ πηγαίνει να την επισκεφθεί αλλά και να την προειδοποιήσει για κάτι. Η Ελίφ ακούει ότι η Κιγιμέτ επιστρέφει στην έπαυλη και ενημερώνει την Ασλί…

Η Κιγιμέτ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στην έπαυλη και η Ελίφ είναι εξαιρετικά ανήσυχη. Η Γκιουλσούμ και η Ασλί λένε στην Ελίφ πως δεν πρέπει να φοβάται την Κιγιμέτ. Ο Μαχίρ μιλάει με τη δικηγόρο για να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή. Η δικηγόρος Φικρέτ θυμώνει με τον Μαχίρ γιατί καταλαβαίνει πως είναι προκατειλημμένος απέναντί της επειδή είναι γυναίκα.

Όμως αποφασίζει να τον ακούσει και ο Μαχίρ της εξηγεί την υπόθεση της Μελέκ. Η δικηγόρος σκέφτεται αν θα αναλάβει την υπόθεση. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να σκεφτεί με ποιον τρόπο θα κάνει τη Ματσιντέ να ξεχάσει εντελώς τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Χουμεϊρά να σταματήσει να ανησυχεί για εκείνη και να ασχοληθεί με το επαγγελματικό της μέλλον…

Η Μελέκ έχει προβλήματα με τη Φιντάν. Εξαιτίας της είναι εξουθενωμένη και νηστική. Η μόνη που την υποστηρίζει στη φυλακή είναι η Τσιτσέκ. Η Νεσρίν όμως καταλαβαίνει πως η Τσιτσέκ βοηθάει τη Μελέκ και στρέφεται εναντίον της. Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη Μελέκ να βγει από τη φυλακή. Όμως όλες οι ελπίδες του ναυαγούν, όταν η δικηγόρος δεν αναλαμβάνει την υπόθεση της Μελέκ.

Και η Μελέκ είναι απογοητευμένη και πιστεύει πως το κακό θα νικήσει, όμως κάποιος τη βοηθάει και αναπτερώνει τις ελπίδες της. Η Κιγιμέτ φέρεται άκαρδα στη μικρή Ελίφ αλλά εκείνη κάνει υπομονή για το καλό της μητέρας της. Η Λεμάν έχει μια καλεσμένη και η Ζουλιντέ πρέπει να κάνει κάποιες ετοιμασίες. Η κατάσταση τη στενοχωρεί αλλά όταν η καλεσμένη έρχεται, η Λεμάν την ξαφνιάζει καθώς αρχίζει να την επαινεί για όσα ετοίμασε…

Η Φιντάν και η Τσιτσέκ τσακώνονται επειδή η Τσιτσέκ έδωσε φαγητό στη Μελέκ. Η Φιντάν χτυπάει την Τσιτσέκ πολύ άσχημα. Ο φρουρός επεμβαίνει και ρωτάει ποια ξεκίνησε τον καυγά. Η Μελέκ λέει πως η Φιντάν ευθύνεται αλλά όλες οι υπόλοιπες κρατούμενες λένε το αντίθετο. Μετά από αυτό το περιστατικό η Φιντάν είναι πολύ θυμωμένη με τη Μελέκ και την απειλεί.

Η Τσιτσέκ μεταφέρεται στο αναρρωτήριο αλλά δεν λέει την αλήθεια, πως η Φιντάν ήταν αυτή που τη χτύπησε. Η Γκαρίς είναι η νέα κρατούμενη του θαλάμου και σώζει τη ζωή της Μελέκ από τη Φιντάν, που προσπαθεί να τη σκοτώσει. Η δικηγόρος Φικρέτ Οβαλί δέχεται τελικά να αναλάβει την υπόθεση της Μελέκ και ο Μαχίρ είναι πολύ χαρούμενος αν και ανησυχεί για την αντίδραση της μητέρας του.

Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά είναι μπερδεμένοι με την υπόθεση της Μελέκ. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Μελέκ έκρυψε από όλους ότι η Ελίφ είναι κόρη της. Αποφασίζουν να ψάξουν και να μάθουν την αλήθεια. Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τη Μελέκ για τα ψέματα και την απάτη της. Τα αδέλφια ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ προσέλαβε μία από τις καλύτερες δικηγόρους της χώρας για να την υπερασπιστεί. Η Κιγιμέτ ενημερώνεται και εκείνη για αυτή την τελευταία εξέλιξη και θυμώνει με τον Μαχίρ. Ο Μαχίρ από την άλλη θέλει να σώσει τη Μελέκ χωρίς να κινδυνέψει η μητέρα του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved