Survivor: Τα φαβορί των 100.000 ευρώ
Media

Survivor: Τα φαβορί των 100.000 ευρώ

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα ρίξει την αυλαία του το Survivor 5, το παιχνίδι επιβίωσης που αγάπησαν και αυτή τη χρονιά μικροί και μεγάλοι.

Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, φέτος ο μεγάλος νικητής δεν θα είναι απαραίτητα και ο πιο αγαπητός παίκτης στο κοινό, αλλά ο πιο δυνατός. Επικρατέστεροι οι παρακάτω τρεις παίκτες!

Άρης Σοϊλέδης

Αλλοι τον λένε δίκαιο, άλλοι πως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Οπως και να τον πει κανείς, το σίγουρο είναι πως ο Αρης Σοϊλέδης είναι το απόλυτο φαβορί του παιχνιδιού επιβίωσης αφού από τους 280 αγώνες που έχει πάρει μέρος, έχει κερδίσει τους 209.

Ο ποδοσφαιριστής λατρεύει τον αθλητισμό σε κάθε έκφανσή του και το έχει δείξει ποικιλοτρόπως μέσα στο παιχνίδι, παρόλο που συχνά-πυκνά οι συμπαίκτες του τον προκαλούν και εκείνος βγάζει, κυρίως στο συμβούλιο του νησιού, τον χειρότερό του εαυτό.

Αρκεί να πούμε πως ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό, ενώ είχε κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνα της Super League, εναντίον του Λεβαδειακού.

Για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ αλλά και στον Λεβαδειακό. Μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Δόξα Δράμας το 2011 και δύο χρόνια μετά με τη Νίκη Βόλου.

Ο Ιούνιος του 2014 τον βρήκε στην ΑΕΚ και το 2016 στην Ομόνοια Κύπρου. Η Μποτσάνι Ρουμανίας και η Στεάουα Βουκουρεστίου είναι οι δύο τελευταίες ομάδες με τις οποίες και αγωνίστηκε πριν μπει στο παιχνίδι.

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Αποκαλεί τον εαυτό της «Μπομπ, ο Μάστορας» και αυτό γιατί τα χέρια της πιάνουν, όμως εμείς θα προσθέταμε πως και τα πόδια της κάνουν εξίσου καλή δουλειά.

Αρκεί να αναφέρουμε πως από τους 313 απαιτητικούς αγώνες που έχει πάρει μέρος, έχει εξασφαλίσει 194 νίκες για την ομάδα της.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού «Survivor», είναι από τις καλύτερες και τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει ποτέ στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης και δεν απέχει πολύ από το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα και εκτός από ποδοσφαιρίστρια της Α΄ Εθνικής, είναι και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Εκτός από τις δυνατότητές της, θα μείνει στην ιστορία του ριάλιτι για την ειλικρίνειά της, τον αυθορμητισμό της αλλά και το αίσθημα δικαίου που τη διακατέχει.

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της στον Αγιο Δομίνικο στις αρχές του Μάρτη και ενώ όλοι πίστευαν πως θα γυρίσει στην πατρίδα αμέσως, εκείνη απέδειξε πως όχι μόνο ξέρει να μάχεται αλλά και ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού.

Αλλοι το είπαν στρατηγική, άλλοι πείσμα και άλλοι ικανότητες. Οπως και να το πει κανείς, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, από τους 186 αγώνες που έχει παίξει, έχει κερδίσει τους 127, γεγονός που την κατατάσσει στη δεύτερη θέση των πολυτιμότερων παικτών του παιχνιδιού.

Ομως... ου γαρ έρχεται μόνον. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική, τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος.

Λίγα χρόνια αργότερα σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ (ΤΕΦΑΑ), ενώ ταυτόχρονα έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής.

Τη μισή της ζωή περνά στα γήπεδα και για να το εξακριβώσει κανείς δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφού ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια), δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διακρίσεις.

Στους τοίχους του σπιτιού της είναι κρεμασμένα πολλά μετάλλια, μεταξύ των οποίων αυτό της τρίτης θέσης που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved