Ζωή Κρονάκη: «Κάποια στιγμή στη ζωή μου – όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, θα κάνω ένα λίφτινγκ»
Media

Ζωή Κρονάκη: «Κάποια στιγμή στη ζωή μου – όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, θα κάνω ένα λίφτινγκ»

Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη για την εκπομπή «Ώρα για Ψυχαγωγία» του OPEN.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον συμπαρουσιαστή της στην ΕΡΤ1, Τάσο Ιορδανίδη, με τον οποίο παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.

Αποκαλυπτική η Ζωή Κρονάκη: «Μου έχει τύχει σε ρεπορτάζ στο παρελθόν να κλωτσήσουν την κάμερά μου»

iordanidis-kronaki.jpg

«Τον αγαπώ, τον Τάσο. Έχουμε γίνει πιστά, αγαπημένα φιλαράκια… δεν το λέω έτσι. Έχω να πω μόνο τα καλύτερα για τον Τάσο», είπε η Ζωή Κρονάκη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε προσωπικές εμπειρίες από την επαγγελματική της πορεία, αποκαλύπτοντας ότι έχει βρεθεί αντιμέτωπη με ηλικιακό ρατσισμό.

«Παρά το γεγονός ότι ακούω διαρκώς για ηλικιακό ρατσισμό και εννοείται ότι υπάρχει, σε πληροφορώ ότι εγώ το βίωσα και σε πιο μικρή ηλικία αυτό. Δηλαδή στα 30 κάτι μου, όταν ήμουν μάνα με δύο παιδιά, τότε λέγανε ότι «Έλα μωρέ, τώρα περνάει ο χρόνος, έχεις φτάσει 35, 37, έχεις δυο παιδιά». Τότε περισσότερο δηλαδή εγώ το αισθάνθηκα αυτό. Και είχα στεναχωρηθεί και πολύ όπως καταλαβαίνεις.

Το είχα ακούσει από ανθρώπους της τηλεόρασης που δεν μπορώ προφανώς να πω ποιοι είναι, και… αλλά και – υπήρχε και στην περιχέουσα ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό πολλές φορές συμβουλεύω και γυναίκες, αν μπορεί να έχει αξία κάποια αξία δική μου η συμβουλή, σε γυναίκες, να κυνηγάνε τα όνειρά τους σε όποια ηλικία κι αν είναι. Και να μην περιορίζουν το μυαλό τους και να μη βάζουν ταμπέλες στον εαυτό τους. Γιατί εμένα τα ωραία πράγματα μου ‘ρθαν μετά τα 40», είπε η Ζωή Κρονάκη.

kronaki.jpg

Η ίδια μίλησε επίσης ανοιχτά και για την εικόνα της, τονίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα με αισθητικές παρεμβάσεις στο μέλλον.

«Κάποια στιγμή στη ζωή μου – όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου θα κάνω ένα λίφτινγκ. Δεν το φοβάμαι και θα το κάνω κάποια στιγμή», πρόσθεσε η Ζωή Κρονάκη.

Τέλος, αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει για την τηλεόραση και τις εκπομπές, αποκαλύπτοντας ότι συχνά παρακολουθεί παλαιότερο τηλεοπτικό υλικό ακόμη και μέσω YouTube.

«Είμαι απίστευτος τηλεορασάκιας. Βλέπω ακόμα και στο YouTube εκπομπές που θεωρούνται καλτ. Μπορεί να δω κάποια επεισόδια ακόμα και της Αννίτας Πάνια.

Η αγαπημένη όλων είναι η Αγγελική Νικολούλη. Την λατρεύω! Ό,τι «Φως στο Τούνελ» έχει υπάρξει, τα ‘χω δει όλα στο YouTube. Λειτουργεί λίγο σαν ένα videcast στη ζωή μου. Μπορεί να τη βάλω στο αυτοκίνητο να την ακούσω, να ακούσω παλιότερες υποθέσεις», είπε η Ζωή Κρονάκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved