Media

Κρονάκη: Συγκινήθηκε on air για τον θάνατο του Νικολαΐδη: «Του έκανα συνέντευξη πριν από 5 μήνες»

Gossip-tv Team

Η Ζωή Κρονάκη μίλησε για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, με την ίδια να είναι πολύ συγκινημένη, μιας και πριν από κάποιους μήνες του είχε πάρει συνέντευξη. 

Ο ολυμπιονίκης άφησε την τελευταία του πνοή στα 42 του χρόνια, νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Ζωή Κρονάκη ήταν η δημοσιογράφος που είχε πάρει την τελευταία συνέντευξη από τον Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε στην εκπομπή "Δυο στη 1" εκφράζοντας τη θλίψη της για τον άδικο θάνατό του την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022.

H Zωή Κρονάκη είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της:

«Είναι αυτό που έγραψα στο μήνυμά μου ότι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι φως για όλους μας. Χθες με το που έσκασε το θέμα και πραγματικά ανατριχιάσαμε όλοι. Εγώ όταν άκουσα την είδηση έπαθα τεράστιο σοκ γιατί του είχα κάνει μία συνέντευξη πριν από πέντε μήνες. Με πήραν συνάδελφοι πολλά τηλέφωνα για να με ρωτήσουν πως ήταν εκείνο το διάστημα. Δεν καταλάβαμε τίποτα και δεν αισθάνθηκα τίποτα.

Το μόνο που είδα ήταν ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο, ο οποίος λάτρευε τη γυναίκα του. Της κρατούσε το χέρι σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας. Δεν μπορώ όταν μιλώ για αυτά. Μου έκανε εντύπωση γιατί σε δεύτερη ανάγνωση ο άνθρωπος αυτός, όταν ήρθε στις Μαμά-δες, γνώριζε ήδη το πρόβλημα της υγείας του κι η Δώρα. Προσπαθούσα να καταλάβω που βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να έρθει να μιλήσει; Ήρθε να μιλήσει για το θεσμό της οικογένειας, τα παιδιά του, το αθλητικό ιδεώδες και την οπαδική βία»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved