Showbiz

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η Πατουλίδου: «Μας είχε προϊδεάσει – Όλοι περιμέναμε το θαύμα»

Gossip-tv Team

Η Βούλα Πατουλίδου δεν είχε μόνο ως κοινό σημείο της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη ότι ήταν και οι δύο Ολυμπιονίκες αφού πρωτίστως ήταν φίλοι και φυσικά συντοπίτες. 

Η Βούλα Πατουλίδου, συντετριμμένη για την τεράστια απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί σε ηλικία 42 ετών, έχοντας δώσει άνιση μάχη, για δύο χρόνια με τον καρκίνο, φιλοξενούμενη στην εκπομπή Τώρα Μαζί στο Open, μίλησε για τον σπάνιο χαρακτήρα του, το ήθος του και την αγωνιστικότητά του.

Συντετριμμένη από τον χαμό του Αλέξανδρου, η Βούλα Πατουλίδου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο τελευταίο διάστημα πριν φύγει από τη ζωή, τονίζοντας πως όσο σπάνιος ήταν ο καρκίνος που είχε, άλλο τόσο σπάνιος ήταν ως άνθρωπος εκείνος.

«Μας είχε προϊδεάσει για το τέλος» είπε φανερά συγκινημένη η Βούλα Πατουλίδου και συνέχισε: «Όλοι όμως περιμέναμε το θαύμα».

Όλα αυτά, λίγες ώρες πριν η ίδια και πολλοί ακόμα φίλοι και συγγενείς πουν στον Αλέξανδρο το τελευταίο «αντίο» στις 4 το μεσημέρι στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως όπου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία. Θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε για εκείνον η Βούλα Πατουλίδου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved