Media

«Λύγισε» η Τσολάκη μιλώντας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ήταν το πρότυπό μου»

Gossip-tv Team

Με τρεμάμενη φωνή και κάνοντας μεγάλη προσπάθεια να πνίξει τη συγκίνησή της, η Ελένη Τσολάκη θέλησε να εκφράσει δημόσια όλα όσα ένιωθε μετά την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, εκφράζοντας συγχρόνως και τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγό του και τα παιδιά του. 

«Ένα μουντό Σάββατο όπως μουντή είναι και η διάθεση όλων μας όλη αυτή τη βδομάδα που παρακολουθούμε χωρίς λόγια και με κομμένη την ανάσα όλες αυτές τις εξελίξεις. Ο ρόλος της ψυχαγωγίας κάτι τέτοιες στιγμές είναι κάπως περίεργος και εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, πολλές φορές λίγο παράταιρα. Αλλά αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Όλη αυτή η υπόθεση με την 12χρονη και η ιστορία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας μόνο ένα μούδιασμα στην καρδιά, ένα σοκ και έναν πόνο προκαλεί σε όλους μας, άσχετα αν είσαι μητέρα, γονιός. Εγώ δεν είμαι αλλά ευελπιστώ να γίνω. Νομίζω ότι όλοι αυτά νιώθουμε, τα αποκρουστικά συναισθήματα με αυτή την φρικτή υπόθεση η οποία μας αφήνει παγερούς, χωρίς να μπορούμε να πιστεύουμε στα μάτια μας όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σαν άνθρωποι όλοι θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο πιο γρήγορα γίνεται, να πληρώσει κάθε άνθρωπος που έχει βιάσει το σώμα και τη ψυχή αυτού του κοριτσιού. Είμαστε όλοι λίγο περίεργα…» είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη και συνέχισε μιλώντας για το «δέσιμο» που είχε η ίδια με τον Ολυμπιονίκη: «Μάθαμε τον τραγικό χαμό του αθλητή μας, του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Ένας άνθρωπος στα 43 του που ξαφνικά έχασε τη μάχη για τη ζωή, ένας άνθρωπος που εγώ είχα τη χαρά να συναντήσω στα μικρά μου χρόνια στην Θεσσαλονίκη αλλά και να αποτελέσει το πρότυπό μου γιατί όταν ο Αλέξανδρος πήγαινε στις Ολυμπιάδες και έφερνε τα μετάλλια εγώ έκανα πρωταθλητισμό σε αυτό το άθλημα και ήταν αφίσα στο δωμάτιό μου. Έπειτα εξελίχθηκε σε έναν σπουδαίο άνθρωπο, σε έναν εκπληκτικό οικογενειάρχη. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην Δώρα, την οικογένειά του και τα παιδιά του. Θα ξεκινήσουμε την εκπομπή με την ελπίδα να έρθουν καλύτερες μέρες…».

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που λυγίζει καθώς μιλάει για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved