Media

Αποκαλυπτική η Ζωή Κρονάκη: «Μου έχει τύχει σε ρεπορτάζ στο παρελθόν να κλωτσήσουν την κάμερά μου»

Gossip-tv Team

Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την εκπομπή της "Δυο στη 1 ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε και στιγμές που είχε ζήσει παλαιότερα στο ρεπορτάζ. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού!

Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την μετακίνηση της ώρας της εκπομπής της "Δυο στη Μια" ενώ παράλληλα μίλησε και για το παρελθόν της, από πράγματα που της είχαν τύχει όταν έκανα ρεπορτάζ!

«Η αλλαγή ώρας είναι στρατηγική κίνηση του καναλιού να κρατήσει την ενημέρωση στην πρωινή ζώνη. Και η εκπομπή του Φώτη και της Τζένης πήγε μεσημέρι. Η ζώνη που είμαστε είναι μία καινούργια ζώνη, δεν υπήρχε κάτι εκείνη την ώρα στην ΕΡΤ. Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν θα με ρίξουν τα νούμερα τηλεθέασης», είπα αρχική η Ζωή Κρονάκη για την εκπομπή «Δύο στη 1».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην καριέρα της, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ: «Έχει τύχει στο ρεπορτάζ να κλωτσήσουν την κάμερά μου. Έπιασε από τον γιακά τον σκηνοθέτη και άρχισε να τον βρίζει και άρχισε να φωνάζει σε όλους μας.

Κάποιος άνθρωπος ο οποίος είχε ενημερωθεί ότι ήταν να γίνει γύρισμα στον χώρο λειτούργησε πάρα πολύ άσχημα. Θυμάμαι ότι άρχισα να κλαίω και ότι τον παρακαλούσα να μας αφήσει να φύγουμε. Φύγαμε και ο άνθρωπος αυτός συνέχισε με έναν τρόπο να μας απειλεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved