Κρονάκη – Γιαγτζόγλου: «Η φιλοσοφία μας έχει να κάνει με το φως και το καλό»
Showbiz

Κρονάκη – Γιαγτζόγλου: «Η φιλοσοφία μας έχει να κάνει με το φως και το καλό»

Η συνύπαρξή τους στο «Δύο στη 1» οδήγησε σε μια φιλία καρδιάς, καθώς μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και κοινές προσδοκίες.

Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για τη συνεργασία τους αλλά και για το αν έχουν δεχτεί άσχημη συμπεριφορά κατά την διάρκεια της πορείας τους.

Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε ένα πολύ «ζεστό» μεσημεριανό πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα, στην EPT1. Τι έχετε αγαπήσει εσείς στην εκπομπή και πώς αποφασίσατε να γίνετε τηλεοπτικό δίδυμο;

Ζωή Κρονάκη: Η ιδέα για τη συνύπαρξή μας ήταν του καναλιού. Οπότε έγινε ένα ραντεβού σε ένα καφέ όπου μας σύστησαν και μας είπαν «γνωριστείτε και δείτε αν μπορείτε να ταιριάζετε». Αυτό ήταν το στοίχημα: δύο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι να καταφέρουν να «δέσουν» σε μια εκπομπή, εν προκειμένω σε ένα ζωντανό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή με τον Δημήτρη ένιωσα μεγάλη οικειότητα. Είναι ένα βαθιά καλό παιδί. Θεωρώ ότι ήταν καρμικό να βρεθούμε.

Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Μισή ώρα μετά τον καφέ, αρχίσαμε να πίνουμε κρασί! Τα βρήκαμε πολύ εύκολα μεταξύ μας, παρόλο που τα τηλεοπτικά δίδυμα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ειδικά σε ζωντανό πρόγραμμα. Πλέον έχουμε καταφέρει να συνεννοούμαστε με το βλέμμα. Η Ζωή είναι εξαιρετικό παιδί, όπως και όλη η ομάδα μας, από τον αρχισυντάκτη μας Δημήτρη Σαρρή, μέχρι τα παιδιά πίσω από τις κάμερες.

Τα τελευταία δυο χρονιά έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας πολλές καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές και εργασιακό bullying. Στη διάρκεια της μακράς πορείας σας στη δημοσιογραφία -με περισσότερα από I 25 χρόνια στο χώρο- έχετε βιώσει κάτι ανάλογο;

Ζ.Κ.: Από τη μία είχα την τύχη να επιλέγω τις δουλειές μου επειδή ήμουν σε πολλά μέσα-εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση -, επομένως, όταν δεν ένιωθα καλά κάπου, είχα την πολυτέλεια να αποχωρήσω. Οπότε σεξουαλική παρενόχληση επί της ουσίας δεν βίωσα. Όμως λεκτικό bullying έχω αντιμετωπίσει ακόμα και πριν από λίγα χρόνια, όταν κάποιος ανώτερος μου μίλησε πάρα πολύ άσχημα, επειδή -κατά τη γνώμη του πάντα- δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Αυτό που του είπα πολύ ψύχραιμα ήταν ότι, αν ήθελε, μπορούσε να με απολύσει, να μου πει ότι δεν του κάνω για τη δουλειά του με ήρεμο τρόπο, όπως του μιλούσα και εγώ, και όχι να βρίζει το σπίτι ή τη μάνα μου. Ναι, λεκτικό bullying προσωπικά έχω δεχτεί.

ΔΓ.: Νομίζω ότι είμαι από τους τυχερούς στο χώρο, αν εξαιρέσεις κάτι πταίσματα. Επειδή έχω υπάρξει και σε θέσεις ευθύνης ήξερα πώς να χειριστώ ακόμα και την υπόνοια αυτού του πράγματος. Δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω να εξελιχθεί. Επιπλέον και ως χαρακτήρας δεν αφήνω ποτέ αναπάντητη οποιαδήποτε πρόκληση ή άσχημη συμπεριφορά. Δεν μαζεύω το στόμα μου. Δεν θα το υποστώ, θα αντιδράσω, ακόμα κι αν έχω απέναντι μ0υ το διευθυντή μου!

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved