Σασμός: «Κλάμα» με την παπαδιά! Ο καβγάς με τον παπά και η «μάχη» για μια μπουκιά απάκι
Media

Σασμός: «Κλάμα» με την παπαδιά! Ο καβγάς με τον παπά και η «μάχη» για μια μπουκιά απάκι

Σασμός: Μια σκηνή με την παπαδιά πάντα γέλιο προκαλεί μιας που «σπάει» τη μονοτονία της θλίψης!

Αυτή τη φορά όμως οι ατάκες της «έγραψαν» και πάλι αλλά όχι για τα κιλά και τη δίαιτα της. Παπάς και παπαδιά είχαν επικό διάλογο στο καφενείο του Παντελή με την παπαδιά να ζητά από τον παπά να μην τρώει λιπαρά γιατί θα πεθάνει κι εκείνη θα αναγκαστεί να φορέσει μαύρα.

Από την άλλη όμως σκέφτηκε πως το μαύρο «κόβει».

Στο τέλος του καβγά τους μέσα στο καφενείο και αφού απαγόρεψε στον παπά να φάει το λαχταριστό τηγανιτό απάκι, το βούτηξε εκείνη, το απόλαυσε και ο παπάς σταυροκοπιόταν!

Στο twitter δε έγινε χαμός με τη σκηνή αυτή αφού για μια ακόμη φορά οι χρήστες του twitter αποθέωσαν την ηθοποιό για την ερμηνεία της!

Στο σημερινό επεισόδιο

Ο Μαθιός ανακοινώνει στο καφενείο την ημερομηνία του γάμου του με τη Βασιλική, ενώ την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η Μαρίνα λέει στον Αντώνη για τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού και ότι η ήλθε η ώρα να προχωρήσουν κι εκείνοι, αφού και η γιαγιά Ειρήνη τους δίνει το πράσινο φως.

Ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ. Ο Σταύρος μιλάει με τον Αστέρη, ο οποίος του παρουσιάζεται με διαφορετικό όνομα. Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο μαγαζί των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Άγγελος βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες... Παράλληλα, ο θυμός του Νικηφόρου για τον φονιά του πατέρα του κάνει το Μανόλη να εμπιστευθεί τον Μαθιό για πρώτη φορά και να του εκμυστηρευτεί κάτι που θα τον ταράξει πολύ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved