Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Εμμανουήλ μετά την αποχώρησή του - «Έχω να πω τόσα πολλά»
Media

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Εμμανουήλ μετά την αποχώρησή του - «Έχω να πω τόσα πολλά»

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν λίγες ώρες έκανε την πρώτη του επαφή με τον κόσμο, ύστερα από δύο μήνες παραμονής στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν αυτός που αποχώρησε από το Συμβούλιου του νησιού την Τετάρτη (25/5), καθώς δεν πήρε τις θετικές ψήφους του κοινού. Ο ίδιος έμεινε περίπου δύο μήνες και κατάφερε να προκαλέσει ίντριγκες, τσακωμούς αλλά και να κάνει την δήλωση «φωτιά» για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ο γνωστός performer και make up artist, αφού ξέσπασε σε κλάματα, είχε δηλώσει: «Είμαι τύπος που μπορεί να κλαίω και μετά να γελώ. Θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Θέλω να γελώ και με το κεφάλι ψηλά. Ξεπέρασα πολλές φοβίες μου κι άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα».

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν λίγη ώρα επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ, όπως είπε, θα μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν τις προσεχείς ημέρες.

«Πάμε δυνατά, βαριέμαι και άλλα πολλά έχουμε να πούμε από κοντά. Βαριέμαι γιατί έχω πάρα πολλές ώρες πτήση. Είμαι Άγιο Δομίνικο, θα πάω Αμερική μετά Ισπανία και αύριο το μεσημέρι κατά τις 15:00 θα είμαι φτάνω Ελλάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με έχετε στηρίξει και σε όσους δεν με έχετε στηρίξει, δεν πειράζει, εγώ σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Έχω να πω τόσα πολλά».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved