MasterChef: Ποια είναι η Πόπη που το twitter την έχει ήδη χρήσει νικήτρια (και την θέλουμε κι εμείς)
Media

MasterChef: Ποια είναι η Πόπη που το twitter την έχει ήδη χρήσει νικήτρια (και την θέλουμε κι εμείς)

MastertChef: Η περίπτωση της Πόπης Μπεζαντέ θυμίζει σε πολλά σημεία την περίπτωση Μαργαρίτας Νικολαΐδη.

Σε αυτήν όμως της Καλλιόπης ή Πόπης όπως τη μάθαμε εμείς και τη λάτρεψε το twitter υπάρχει μια διαφορά! Ποια είναι αυτή;

Το γεγονός ότι αυτή τη φορά κατάφερε να μπει στο ριάλιτι αφού είχε ξαναδηλώσει συμμετοχή και δεν τα είχε καταφέρει.

Ποια είναι όμως η παίκτρια που το twitter και όχι μόνο θέλει να δει νικήτρια ως δεύτερη γυναίκα mastechef μετά τη νίκη της Μαργαρίτας;

Αυθόρμητη, με χιούμορ, απίστευτες μαγειρικές ικανότητες και φυσικά με μια πολύ δυνατή προσωπικότητα εντός και εντός πλατό.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι 25 ετών. Κατάγεται από τη Νάξο και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Δήλωσε και πέρσι συμμετοχή στο MasterChef όμως κόπηκε στις μαγειρικές δοκιμασίες με αντίπαλο τον Παναγιώτη Τζαμαλή. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ φέτος επανήλθε δυναμικά και με πολλές περισσότερες γνώσεις με το όνειρό της να μπει στο MasterChef να γίνεται πραγματικότητα.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ κέρδισε με το μαγειρικό της σπαθί και τη μεγάλη θέληση της μια θέση στην κουζίνα και στο σπίτι του MasterChef 2022. Αν και με σπουδές στα χρηματικοοικονομικά, η ψυχή της Καλλιόπης ανήκει στη μαγειρική και επιθυμεί διακαώς να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Και μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το έχει καταφέρει αφού η θέση της στους ημιτελικούς είναι γεγονός.

Δες φωτογραφίες της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved