MasterChef: Η αποχώρηση του ημιτελικού και οι τρεις φιναλίστ του διαγωνισμού!
Media

MasterChef: Η αποχώρηση του ημιτελικού και οι τρεις φιναλίστ του διαγωνισμού!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (30-5) παρακολουθήσαμε και την τελευταία φάση του μεγάλου ημιτελικού, με έναν παίκτη να αποχωρεί από τον διαγωνισμό ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό.

Η δεύτερη φάση του ημιτελικού ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τους τέσσερις παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Μετά από την τελευταία αποχώρηση του Γιάννου, που οι περισσότεροι τον είχαν σαν φαβορί για την νίκη του MasterChef, οι ισορροπίες είδαμε ότι άλλαξαν, με τον Νικήτα, τον Πάνο, την Καλλιόπη και την Ελπίδα να διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef, το έπαθλο, αλλά και τις 50.000 ευρώ.

Η δεύτερη φάση του ημιτελικού είχε να κάνει με δυο δοκιμασίες, οι οποίες και ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές και αυτό που ζητούσαν από τους παίκτες ήταν αφοσίωση, συγκέντρωση και εκγρήγορση. Από την δέυτερη φάση του ημιτελικού, ο κάθε παίκτης διεκδικούσε ακόμα 50 βαθμούς, ώστε να συμπληρώσει στην τελική του βαθμολογία. Υπενθυμίζεται ότι στην έναρξη του ημιτελικού, οι παίκτες είχαν συγκεντρώσει:

  1. Παναγιώτης με 37.5 βαθμούς
  2. Ελπίδα με 37 βαθμούς
  3. Καλλιόπη με 32.5 βαθμούς
  4. Νικήτας με 27 βαθμούς

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις αρχικές ανακοινώσεις του ημιτελικού:

Μετά και από την ολοκλήρωση της τελευταίας δοκιμασίας που είχε να κάνει με την πιστή αντιγραφή των τριών πιάτου διάσημου σεφ, η βαθμολογία άλλαξε και ήταν και εκείνη που κατέληξε στην αποχώρηση του ημιτελικού.

Οι βαθμολογίες άλλαξαν ως εξής:

  • Καλλιόπη: 70.5 βαθμοί συνολικά
  • Ελπίδα: 72 βαθμοί συνολικά
  • Πάνος: 73.5 βαθμοί συνολικά
  • Νικήτας: 65 βαθμοί συνολικά

Αυτός που είχε την χαμηλότερη βαθμολογία και τελικά αποχώρησε από τον διαγωνισμό ήταν ο Νικήτας, ο οποίος και ενώ τα πήγε φανταστικά, είχε κάποιες μικρές αστοχίες, οι οποίες και έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που κατάφερε να καταλήξει τέταρτος σε αυτό το μεγάλο ταξίδι, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους κριτές για όλα εκείνα τα μαθήματα που του έδωσαν.

Η τρεις φιναλίστ του τελικού είναι ο Πάνος, η Ελπίδα και η Καλλιόπη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved