Media

MasterChef: Η εξομολόγηση του Πάνου: «Τίποτα δεν έρχεται εύκολα, στα 18 μου έχασα τον πάτέρα μου...»

Gossip-tv Team

MasterChef: Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δοκιμασίας του ημιτελικού, ο Πάνος, ο ένας από τους τέσσερις φιναλίστ προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση εκ βάθεων. 

Όσο πλησιάζει το ριάλιτι μαγειρικής προς το τέλος του, η αλήθεια είναι ότι η πίεση και η συγκίνηση των παικτών είναι τεράστια, μιας και ο καθένας έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους και έχει ανεβάσει τον πήχη.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Πάνος Κουμουνδούρος, ο ένας από τους τέσσερις φιναλίστ προχώρησε σε μια εξομολόγηση, μιας και ήθελε να τονίσει το πόσο σημαντικό είναι στη ζωή να προσπαθείς για το καλύτερο και να κάνεις τα πάντα, για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Ο παίκτης είπε ότι όταν ήταν 18 ετών, ο πατέρας του έφυγε από την ζωή, ένα γεγονός που τον συγκλόνισε και σίγουρα τον έκανε πιο δυνατό και έτοιμο να αντιμετωπίσει διαφορετικά την ζωή.

Ξέρω να παλεύω και έχω φτάσει μέχρι εδώ γιατί έχω προσπαθήσει πάρα πολύ. Θυμάμαι όλες μου τις μέρες και τις κακές και τις πολύ καλές. Γιατί υπήρχαν και οι κακιές μέρες μαγειρικά. Γενικά έχω μάθει να παλεύω. Μου αξίζει να προχωρήσω γιατί τίποτα στη ζωή μου δεν έχει έρθει εύκολα, δεν ήταν εκατό τα εκατό ρόδινα. Όταν ήμουν 18 χρονών έχασα τον πατέρα μου και ο αδερφός μου τότε ήταν μόνο 14 ετών. Η μητέρα μου έπρεπε να μας μεγαλώσει μόνη της. Ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα και η αλήθεια είναι ότι πόνεσα πάρα πολύ, αλλά έμαθα να προσπαθώ περισσότερο για εμένα και για την οικογένειά μου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved