Σασμός spoiler: To σοκ του Άγγελου και η απόγνωση για την κατάσταση υγείας της Αργυρώς
Media

Σασμός spoiler: To σοκ του Άγγελου και η απόγνωση για την κατάσταση υγείας της Αργυρώς

Σασμός spoiler: Συγκινητικές και με αγωνία θα είναι οι σκηνές που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης (1-06) στο νέο επεισόδιο.

Ο Άγγελος ανακαλύπτει τη φαρμακευτική αγωγή που παίρνει η Αργυρώ και αμέσως καταλαβαίνει πως έχει νεφρική ανεπάρκεια. Ο Άγγελος, της βάζει τις φωνές που τόσο καιρό δεν τον έχει ενημερώσει και αμέσως της ζητάει να την εξετάσει.

Μόλις ο γιατρός παρατηρεί το οίδημα στα πόδια της, της λέει πως αυτό δεν είναι τόσο απλό. Το κουβάρι αρχίζει και ξετυλίγεται και σύμφωνα με τα spoilers ο Άγγελος δεν θα ενημερώσει άμεσα τη Μαρίνα για τι συμβαίνει όμως η λιποθυμία της την ημέρα του αρραβώνα της Μαρίνας θα αποκαλύψει την αλήθεια.

Δες τη σκηνή πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Στο σημερινό επεισόδιο

Ο Άγγελος ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Η απόφαση του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα των Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με το Μαθιό που βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται.

Η Καλλιόπη από την άλλη αρνείται να δεχτεί πως κι η τελευταία γη των Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη. Καθώς ο Σταύρος πάει ανυποψίαστος να βρει την Αργυρώ στη δουλειά της, πέφτει επάνω στον Αστέρη. Θα αποκαλυφθεί ποιος είναι ο καινούριος του φίλος; Ο Πρόδρομος πηγαίνει στο γραφείο της Στέλλας και της ζητάει να τον ακολουθήσει, σύμφωνα με την εντολή του Καραπάνου. Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού για τον Καραπάνο, και η Στέλλα καλείται να τον μεταφέρει χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved