Elif: Παγίδα θανάτου για τη Μελέκ στη φυλακή
Media

Elif: Παγίδα θανάτου για τη Μελέκ στη φυλακή

Elif: Η Μελέκ περνάει δραματικές στιγμές στη φυλακή, καθώς δέχεται επίθεση από μία σκληρή συγκροτούμενη της. Παράλληλα, η Κιγιμέτ επιστρέφει στην έπαυλη και η Ελίφ τρέμει.

Από την άλλη, ο Μαχίρ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφυλακίσει τη Μελέκ, ενώ τα αδέλφια Χακτανίρ προσπαθούν να καταλάβουν γιατί η κοπέλα είπε ψέματα για την αληθινή της ταυτότητα.

Η Φιντάν γυρίζει πίσω στη φυλακή και αμέσως παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης. Όλες οι κρατούμενες επιστρέφουν στην προηγούμενη συμπεριφορά τους και ξεχνούν τα πάντα, ενώ η Μελέκ ξαφνιάζεται από την απότομη αλλαγή της διάθεσης τους. Η Νεσρίν συμμαχεί με τη Φιντάν και μαζί τρομοκρατούν τη Μελέκ μέρα και νύχτα.

Στην έπαυλη, η Ασλί προσπαθεί να μιλήσει στη Χουμεϊρά για την άσχημη συμπεριφορά της Κιγιμέτ στην Ελίφ, αλλά δυσκολεύεται και δεν τα καταφέρνει. Την επόμενη μέρα, ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή και προσπαθεί να την εμψυχώσει λέγοντας της πως θα βρει τον καλύτερο δικηγόρο, που θα αποδείξει την αθωότητα της και σύντομα θα είναι ελεύθερη και πάλι.

Χωρίς να γνωρίζει τη σχέση ταυ Μαχίρ με την Κιγιμέτ, η Μελέκ μοιράζεται μαζί του την ανησυχία της για την Ελίφ, τώρα που επιστρέφει η Κιγιμέτ στην έπαυλη. Λίγη ώρα αργότερα, η Φιντάν βρίσκει κάτι που είναι πολύτιμο για τη Μελέκ, μία φωτογραφία της Ελίφ και το χρησιμοποιεί εναντίον της για να την ελέγχει.

Η Μελέκ γίνεται έξαλλη από θυμό κι ενώ η Τσιτσέκ προσπαθεί να τη βοηθήσει καταλήγει να τιμωρηθεί και εκείνη από τη Φιντάν, αναλαμβάνοντας μαζί με τη Μελέκ τις πιο βαριές δουλειές. Εν τω μεταξύ, η Κιγιμέτ ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και όταν η Ελίφ ακούει ότι η γυναίκα επιστρέφει στην έπαυλη πανικοβάλλεται και ενημερώνει την Ασλί...

Η Κιγιμέτ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στην έπαυλη με την Ελίφ να είναι εξαιρετικά ανήσυχη. Η Γκιουλσούμ και η Ασλί λένε στη μικρή πως δεν πρέπει να φοβάται γιατί εκείνες θα είναι συνέχεια στο πλευρό της και θα την προστατεύουν.

Παράλληλα, ο Μαχίρ μιλάει με τη δικηγόρο για να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή, ωστόσο εκείνη θυμώνει μαζί του γιατί καταλαβαίνει πως είναι προκατειλημμένος απέναντι της επειδή είναι γυναίκα.

Παρ' όλα αυτά, αποφασίζει να τον ακούσει και ο Μαχίρ της εξηγεί περί τίνος πρόκειται. Η δικηγόρος του ζητάει, βέβαια, λίγο χρόνο για να σκεφτεί αν θα αναλάβει την υπόθεση. Εν τω μεταξύ, η Κιγιμέτ προσπαθεί να σκεφτεί με ποιον τρόπο θα κάνει τη Ματσιντέ να ξεχάσει εντελώς τη Μελέκ και την Ελίφ.

Κι ενώ η υγεία της Ματσιντέ μέρα με την ημέρα επιδεινώνεται, ζητάει από τη Χουμεϊρά να σταματήσει να ανησυχεί για εκείνη και να ασχοληθεί με το επαγγελματικό της μέλλον. Παράλληλα, στη φυλακή, η Μελέκ έχει προβλήματα με τη Φιντάν.

Εξαιτίας της είναι εξουθενωμένη και νηστική. Η μόνη που την υποστηρίζει είναι η Τσιτσέκ. Η Νεσρίν, όμως, καταλαβαίνει πως η κοπέλα τη βοηθάει και στρέφεται εναντίον της. Από την άλλη, ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη Μελέκ να αποφυλακιστεί, αλλά όλες οι ελπίδες του ναυαγούν, όταν η δικηγόρος του ανακοινώνει πως δεν αναλαμβάνει την υπόθεση της Μελέκ.

Και η τελευταία, βέβαια, είναι απογοητευμένη και πιστεύει πως το κακό θα νικήσει, όμως κάποιος τη βοηθάει και αναπτερώνει τις ελπίδες της.

Η Κιγιμέτ φέρεται άκαρδα στην Ελίφ, αλλά εκείνη κάνει υπομονή για το καλό της μητέρας της. Την ίδια ώρα, η Λεμάν έχει μια, καλεσμένη και η Ζουλιντέ πρέπει να κάνει κάποιες ετοιμασίες.

Η κατάσταση τη στενοχωρεί, αλλά, όταν η καλεσμένη έρχεται, η Λεμάν την ξαφνιάζει, καθώς την επαινεί για όσα ετοίμασε και καταλαβαίνει πως η γυναίκα αρχίζει να την εκτιμάει και να την αποδέχεται, Εν τω μεταξύ, στη φυλακή, η κατάσταση όλο και χειροτερεύει.

Η Φιντάν και η Τσιτσέκ τσακώνονται επειδή η δεύτερη έδωσε φαγητό στη Μελέκ. Η Φιντάν, μάλιστα, τη χτυπάει πολύ άσχημα για να την τιμωρήσει, μέχρι που ρ φρουρός επεμβαίνει και ρωτάει ποια ξεκίνησε τον καβγά.

Η Μελέκ λέει πως η Φιντάν ευθύνεται, αλλά όλες οι υπόλοιπες κρατούμενες λένε το αντίθετο. Υστερα από αυτό το περιστατικό, η Φιντάν είναι πολύ θυμωμένη με τη Μελέκ και την απειλεί. Η Τσιτσέκ μεταφέρεται στο αναρρωτήριο, αλλά δεν λέει την αλήθεια, επειδή φοβάται.

Το ίδιο βράδυ, η Φιντάν ετοιμάζει επίθεση στη Μελέκ. Ωστόσο, η Γκαρίς, η νέα κρατούμενη του θαλάμου, σώζει τη ζωή της Μελέκ. Παράλληλα, η δικηγόρος Φικρέτ δέχεται τελικά να αναλάβει την υπόθεση της Μελέκ και ο Μαχίρ είναι πολύ χαρούμενος, αν και ανησυχεί για την αντίδραση της μητέρας του.

Από την άλλη, ο Λεβέντ, η Χουμεϊρά και ο Κερέμ είναι μπερδεμένοι με την υπόθεση της Μελέκ, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί έκρυψε απ' όλους ότι η Ελίφ είναι κόρη της. Ακόμη, τα αδέλφια ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ προσέλαβε μία από τις καλύτερες δικηγόρους της χώρας για να την υπερασπιστεί. Η Κιγιμέτ ενημερώνεται και εκείνη για αυτή την τελευταία εξέλιξη και θυμώνει με τον Μαχίρ.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved