Σασμός spoiler: Η επική φωτό γιαγιάς Ειρήνης – Αντώνη «κρύβει» από πίσω μια συγκινητική ιστορία
Media

Σασμός spoiler: Η επική φωτό γιαγιάς Ειρήνης – Αντώνη «κρύβει» από πίσω μια συγκινητική ιστορία

Σασμός spoiler: Με νέες καταιγιστικές εξελίξεις ξεκινά η νέα εβδομάδα.

Οι μικρές αληθινές ιστορίες όμως κρύβονται πίσω από φωτογραφίες, οι οποίες «μιλούν» από μόνες τους.

Αυτή τη φορά συγκίνηση φέρνει η φωτογραφία που απαθανατίζει τη γιαγιά Ειρήνη με τον Αντώνη σε μια πολύ τρυφερή στιγμή. Η γιαγιά Ειρήνη δεν αντιμετώπισε ποτέ τη Μαρίνα σαν νύφη, την έβλεπε πάντοτε σαν κόρη.

Η σχέση τους όπως έχει αποτυπωθεί δεν αφήνει περιθώρια να σκεφτεί κανείς πως διαφορετική από αυτό που φαίνεται, παρά το γεγονός ότι για χρόνια της κρατούσε κρυφή της σχέση του γιου της με την Ανθούλα.

Ίσως και αυτό να την έκανε να δεχτεί με ευκολία το δεσμό της Μαρίνας με τον Αντώνη.

Πλέον βλέπει τον αστυνόμο σαν τον γιο που έχασε και αυτό αποτυπώνεται και στη φωτογραφία που θα δεις στη gallery.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (7-06)

Ο Καραπάνος εξαπολύει την εκδικητική του μανία απέναντι στους αντιπάλους του, την ώρα που ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στο Σταύρο και τη Βασιλική, ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώνεται, και οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση.

Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση μαζί του. Ο Καραπάνος επικοινωνεί με τον Μαθιό, ανακοινώνοντάς του ότι η ώρα της πληρωμής του χρέους του έφτασε. Ο Μαθιός καταφεύγει στη Στέλλα, προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα, και οδηγείται σε μία παράτολμη απόφαση, που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved