Ευγενία Παναγοπούλου: «Φωτεινή και Γεράσιμος θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τον Μιχάλη»
Media

Ευγενία Παναγοπούλου: «Φωτεινή και Γεράσιμος θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τον Μιχάλη»

Η Ευγενία Παναγοπούλου μιλά για την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά του Star, «Τρία Μίλια».

Είναι η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Star, όπου υποδύεται μια ηρωίδα... διαμάντι. Η Ευγενία Παναγοπούλου μας μιλά για τη Φωτεινή, που είναι αφιερωμένη στην ιατρική και στο να βοηθά τον κόσμο, μέχρι που βρίσκει τον έρωτα εκεί που δεν τoν περίμενε καθόλου!

Πως σας έγινε η πρόταση για το ρόλο της Φωτεινής;

Πέρασα κανονικά από οντισιόν. Αν θυμάμαι καλά, μετά το τρίτο δοκιμαστικό, με ειδοποίησαν ότι είχα πάρει το ρόλο. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, μιας και τη Φωτεινή τη λάτρεψα από την πρώτη στιγμή.

Πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι από τη δική σας ιδιοσυγκρασία;

Με τη Φωτεινή έχουμε κοινά στοιχεία, αλλά και αρκετές διαφορές. Πολλοί νομίζουν ότι όσο πιο κοντά είμαστε σε ένα ρόλο τόσο καλύτερα θα αποδώσουμε ερμηνευτικά, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι μέρος μιας ολόκληρης διαδικασίας. Το έχουν πει πολύ εύστοχα στο Actors Studio: «Νο acting please», δηλαδή, «μην παίζετε». Αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα. Και, φυσικά, να μελετήσω το σενάριο όσο καλύτερα γίνεται.

Για ποιο λόγο η Φωτεινή παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα και να πάει στη Δρακόνησο;

Η Φωτεινή μόλις έχει αφήσει τον Βασίλη Μερκίνη (Πέτρος Σκαρμέας), τον πρώην σύντροφο της. Ήταν μια κακοποιητική σχέση, με πολλά προβλήματα, αλλά βρήκε τη δύναμη να ξεφύγει από αυτήν. Δυστυχώς, δεν γίνεται να σας αποκαλύψω αν θα επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι μεγάλη μαχήτρια.

Ή Φωτεινή θεράπευσε τον Γεράσιμο Ανδρεάδη και εκείνος την έκανε, διευθύντρια στην πολυκλινική του. Όμως ο γιος του και η γυναίκα του της βάζουν εμπόδια...

Ο καπετάνιος αρχικά δεν είχε πρόθεση να της προσφέρει τη θέση της διευθύντριας, το έκανε ως λύση ανάγκης, όταν κατάλαβε, ότι ο γιος του ήταν μπλεγμένος κάπου. Η ίδια η Φωτεινή αιφνιδιάστηκε με αυτή του την πρόταση, αλλά ο Γεράσιμος, χωρίς να της πει πολλά, της έδωσε να καταλάβει ότι έπρεπε να τον «σώσει» για δεύτερη φορά κι εκείνη το έκανε. Με την αποδοχή αυτής της θέσης όμως, η Φωτεινή μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες, αφού ο Μιχάλης της κάνει συνέχεια ψυχολογικό πόλεμο. Όσο για, την Κάτια, παρά τις ενστάσεις και τις αμφιβολίες της, θα την παραδεχθεί τελικά τη Φωτεινή.

Ποιες κοινές αξίες ενώνουν τον πατέρα Ανδρεάδη με τη Φωτεινή;

Οι δυο τους λειτουργούν σαν πατέρας και κόρη. Η Φωτεινή μεγάλωσε χωρίς γονείς, οπότε βλέπει στο πρόσωπο του τον πατέρα που δεν γνώρισε. Και από τη δική του πλευρά, ο Γεράσιμος βλέπει σε αυτή την κόρη που θα ήθελε να είχε. Η σχέση τους είναι αξιοζήλευτη. Προσωπικά, χαίρομαι πολύ που παίζω με έναν τόσο ικανό ηθοποιό όπως ο κύριος Σώζος και θεωρώ πως η διάσταση που έχει δώσει στο ρόλο είναι μοναδική. Μελλοντικά, οι δυο τους θα κάνουν τα πάντα για βοηθήσουν τον Μιχάλη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ

Διαβάστε επίσης

«Χείμαρρος» η Ευγενία Παναγοπούλου για Φιλιππίδη: «Μου μιλούσε άσχημα, με υποτιμούσε, με πρόσβαλε»

Ευγενία Παναγοπούλου: Γίνεται… τροχονόμος

Ευγενία Παναγοπούλου: Η αποχή από την tv και η ζωή στο Λονδίνο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved