Άγριες Μέλισσες: Αλέξανδρος Καλπακίδης : «Αυτή την τόσο μεγάλη απήχηση δεν την περίμενα»
Media

Άγριες Μέλισσες: Αλέξανδρος Καλπακίδης : «Αυτή την τόσο μεγάλη απήχηση δεν την περίμενα»

Λίγο πριν το τέλος των «Άγριων μελισσών» ο Αλέξανδρος Καλπακίδης μιλά για τη σειρά και το ρόλο του. 

Ο ηθοποιός μιλά για το ρόλο του στις «Άγριες μέλισσες», μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματα του τώρα που πλησιάζει το φινάλε, αλλά και τα νέα του θεατρικά σχέδια, που κρύβουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

'Όταν ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι των «Άγριων μελισσών», περιμένατε την απήχηση που θα είχε στον κόσμο;

«Διαβάζοντας τα πρώτα σενάρια, περιμέναμε ότι θα γίνει μια πολύ ωραία δουλειά, αλλά αυτή την τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο εγώ τουλάχιστον δεν την περίμενα».

Σ' αυτά τα τρία χρόνια, ποιο ήταν το πιο ωραίο σχόλιο που ακούσατε από τον κόσμο;

«Επειδή σ' αυτά τα χρόνια έγιναν διάφορα στη χώρα, κορόνοϊός, καραντίνες, πρωτόγνωρα πράγματα, κι ο κόσμος κλείστηκε μέσα, το πιο ωραίο που ακούμε μέχρι και σήμερα είναι ότι ‘’αν δεν είχαμε εσάς στην καραντίνα, δεν ξέρουμε τι θα κάναμε’’. Υπάρχει μια πολύ ωραία σχέση με το κοινό κι αυτό νομίζω άτι είναι και η επιβράβευση για έναν ηθοποιό».

Η τρίτη σεζόν διαδραματίζεται στα χρόνια της χούντας. Τον ήρωα που υποδύεστε, τον Παναγιώτη, πόσο τον άλλαξαν αυτές οι εξελίξεις;

«Όπως όλους τους ήρωες. Έχεις πάνω στο κεφάλι σου ένα τσεκούρι που είναι έτοιμο να πέσει εάν και εφόσον κάνεις κάτι διαφορετικό για την εποχή. Ακόμη και στο μικρό αυτό χωριό υπάρχει το φίλτρο της χούντας. Πρέπει να προσέξεις κάθε σου βήμα, πού θα σταθείς, πού θα μιλήσεις, οπότε, κατά τη γνώμη μου, αναγκαστικά όλοι οι χαρακτήρες έχουν κλειστεί λίγο στον εαυτό τους. Και αφήνονται μεταξύ τους όταν βρίσκονται κάπου κλεισμένοι, σε κάποια δωμάτια, στο καφενείο ή κάπου μόνοι τους και νιώθουν πιο ελεύθεροι και αναπνέουν».

Ο Παναγιώτης είναι από τους ανθρώπους που στήριξαν τον Ζάχο, όταν οι άλλοι τον αμφισβητούσαν.

«Ακριβώς, τον στήριξε ως άνθρωπο, όχι στα πιστεύω του. Προσπάθησε να τον βοηθήσει, γιατί έβλεπε κάπου μέσα βαθιά στον Ζάχο ότι μπορεί να έχει κάνει λάθος, να έχει ξεφύγει. Προσπάθησε να πει στους άλλους ότι είναι αλλιώς και πρέπει να του δώσουν μια ευκαιρία. Κι αυτό είναι ένα πολύ ωραίο στοιχείο του Παναγιώτη, το οποίο έχουμε δει σε πολλές εκφάνσεις σ' αυτά τα τρία χρόνια που παίζεται η σειρά. Είναι ωραίο να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία, να ψάξουμε για ποιο λόγο μπορεί να κάνει κάποιος κάτι. Ξέραμε ότι είχε ένα πολύ διαφορετικό παρελθόν ο Ζάχος.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης

Άγριες Μέλισσες- Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Η πληγή του Παναγιώτη δεν θα κλείσει ποτέ»

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στο gossip-tv:«Δεν θα ήθελα να πεθάνει ο Παναγιώτης στο φινάλε των Μελισσών»

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Παναγιώτης θα σεβαστεί την επιθυμία της Βιολέτας να είναι με τον Σταμάτη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved