Μαρία Μπακοδήμου: Ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ
Media

Μαρία Μπακοδήμου: Ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ

Σημαντικές αλλαγές και στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα κυοφορούνται στον ΣΚΑΪ, που επιχειρεί ανανέωση προσώπων στο ρόστερ της ψυχαγωγίας.

Μετά την απόφαση για λήξη της συνεργασίας με την Ιωάννα Μαλέσκου και τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, το κανάλι του Φαλήρου πραγματοποιεί εντατικές επαφές με άλλα πρόσωπα για να ενισχύσει το δυναμικό του στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με την Real, ο ΣΚΑΪ βρίσκεται ένα βήμα πριν από την οριστική συμφωνία με τη Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στα καθημερινά ζωντανά προγράμματα μετά από αποχή έξι ετών (τελευταία συνεργασία της ήταν με το Star) και θα αναλάβει τη ζώνη 12 με 2 στη θέση του «Lονe It».

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει και συμπαρουσιαστή, ενώ ήδη αναζητείται το πάνελ των προσώπων που θα την πλαισιώνουν επίσης οριστική θεωρείται η συμφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρουσίαση του «Love island» στην prime time, ενώ το κανάλι του Φαλήρου αναζητεί παρουσιαστή πρώτης γραμμής για το νέο τηλεπαιχνίδι «1 vs 100» («Μονομάχος»).

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved