Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και απόψε θα βγει στον τάκο ακόμα ένας παίκτης.

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου θα έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Σπύρο Μαρτίκα, όπως είδαμε και στο τρέιλερ που κυκλοφορεί και μάλιστα θα πάρει την τσάντα της και θα φύγει από την παραλία με δάκρυα στα μάτια.
«Πώς μπορείς και με ειρωνεύεσαι;» λέει στον πρώην της, ενώ στο συμβούλιο θα γίνει ανάμεσα στους δύο πρώην χαμός!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αλλαγή στον κανονισμό μιας που οδεύουμε στην τελική ευθεία του ριάλιτι.

«Εδώ είμαστε και πάλι και πριν περάσουμε στην περιγραφή του για το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας να σας κάνω μια ανακοίνωση. Πλέον δεν υπάρχει ατομική ασυλία. Οι αγώνες για την ασυλία θα κινηθούν ως εξής. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τρεις αγώνες άρα θα έχουμε τρία συμβούλια από τα οποία θα αναδειχτούν τρεις τουλάχιστον υποψήφιοι και λέω τουλάχιστον γιατί μπορεί να έχουμε ισοψηφία. Δεν θα έχουμε αγώνισμα ατομικής ασυλίας», είπε ο παρουσιαστής με το σχόλιο του Άρη να προκαλεί αντιδράσεις.

Μετά από ένα δύσκολο και μακράς διάρκειας αγώνισμα τη νίκη της ασυλίας πήρε η μπλε ομάδα γεγονός που έφερε ένταση ανάμεσα στη Σταυρούλα και την Ασημίνα.

Και στο συμβούλιο πρώτος υποψήφιος για δέκατη φορά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σήμερα, 7 Ιουνίου η νέα κόκκινη ομάδα θα κερδίσει και η μπλε ομάδα πηγαίνει στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να βγάλει στον τάκο τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση που θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου!

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του ριάλιτι παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved