Αντώνης Δημητριάδης: Όλα όσα αποκάλυψε για το «Σπίτι με το MEGA» και το μέλλον της εκπομπής!
Media

Αντώνης Δημητριάδης: Όλα όσα αποκάλυψε για το «Σπίτι με το MEGA» και το μέλλον της εκπομπής!

Ο Αντώνης Δημητριάδης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την μεγάλη του αγάπη, που είναι η μουσική, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τα πάντα για το μέλλον της εκπομπής "Σπίτι με το MEGA".

Είναι ένας από τους κορυφαίους στο είδος του, ενώ παράλληλα το μουσικό κοινό λατρεύει τα mix του!

Ο Αντώνης Δημητριάδης, project manager της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», ο άνθρωπος που έστησε όλο αυτό το ασταμάτητο πάρτι και το έβαλε στα σπίτια μας, μίλησε στο «5ecret» για την αρχή μιας ιδέας που άλλαξε τα βραδιά και την ψυχολογία μας.

"Θέλαμε από την αρχή να δημιουργήσουμε μια μουσική εκπομπή. Η διοίκηση του σταθμού το είχε στο μυαλό της από την έναρξη του νέου Μega, όμως μας φρέναρε η πανδημία. Αποφασίσαμε τότε να ετοιμάσουμε μια εκπομπή με τον Αντώνη Ρέμο για τον κόσμο που έμενε σπίτι , λόγω καραντίνας, η οποία εκπομπή πήγε πολύ καλά, καθώς είχε τεράστια απήχηση. Έγινε ένας χαμός παντού, με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε, και έτσι ανέλαβα το μουσικό κομμάτι: τους καλλιτέχνες, τα σχήματα που θα εμφανίζονταν, την παραγωγή στο ηχητικό κομμάτι. Τη δεύτερο σεζόν έγινα project manager", εξηγεί.

"Το «Σπίτι με το ΜEGA» σεβάστηκε τη μουσική και τον χώρο που χρειάζεται κάθε καλλιτέχνης, πράγμα που αναγνώρισε και ο κόσμος. «Ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν η μουσική. Σεβαστήκαμε τους μεγάλους καλλιτέχνες που μας τίμησαν, ονόματα τεράστια, κάποια από τα οποία είχαν καιρό να εμφανιστούν, όπως η Μαρινέλλα, ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Αννα Βίσση, η Άλκηστης Πρωτοψάλτη, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Αντώνης Ρέμος και πολλοί άλλοι"

Όσο για το μέλλον της πολύ επιτυχημένης εκπομπής, αποκαλύπτει πως «υπάρχουν ακόμα πολλές ιδέες και, αν με ρωτάς, ναι, θέλω πολύ να συνεχίσω το "Σπίτι με το ΜEGA". Ας μην ξεχνάμε πως είναι το πρώτο "παιδί" του καναλιού». Ο κορυφαίος Έλληνας DJ θα συνεχίσει το μουσικό tour στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παίζοντας μουσική στο «Cavo Paradiso» και στο «Nammos» στη Μύκονο και την Κύπρο, θα ταξιδέψει, επίσης μαζί με τον Αντώνη Ρέμο σε αρκετές συναυλίες, αλλά και μόνος του ως DJ σε όλη την Ελλάδα.

Θα συμμετάσχει στα νΜΑ 2022 και στο Colour Day Festival όπου θα παίζει μουσική. Ραδιοφωνικά, ο Αντώνης Δημητριάδης από Δευτέρα έως Πέμπτη εκπέμπει στο-My Radio 104,6 με το ραδιοφωνικό του mix μετά τις 22.00 και κάθε Κυριακή στις 21.00, στο Mad Radio 10ό,2.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved