Ληστεία στην Panik Records-Τελευταία εξέλιξη:Καλά στην υγεία του ο μουσικοσυνθέτης που τραυματίστηκε
Media

Ληστεία στην Panik Records-Τελευταία εξέλιξη:Καλά στην υγεία του ο μουσικοσυνθέτης που τραυματίστηκε

Κινηματογραφική ληστεία τα ξημερώματα στα γραφεία της γνωστής δισκογραφικής εταιρείας Panik Records στη Βούλα.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μάριος Ψιμόπουλος μέσα στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο αδίστακτους ληστές.

Η ώρα ήταν περασμένη όμως δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο για εκείνον. Χωρίς φρουρό στην είσοδο του κτιρίου, εργαζόταν μόνος του στο στούντιο της εταιρείας, ώσπου το ήρεμο βράδυ του μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Το ρολόι έδειχνε 04.00 όταν δύο κουκουλοφόροι έφτασαν στο κτίριο και εκμεταλλευόμενοι ότι δεν υπήρχε φρουρός, πήδηξαν τα κάγκελα, έσπασαν το πλαϊνό παράθυρο και μπήκαν στο εσωτερικό.

Οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, παραβιάζουν το παράθυρο στην πλαϊνή πλευρά του κτιρίου, μπαίνουν μέσα και κατευθύνονται στο στούντιο. Εκεί, συναντούν τον μουσικοσυνθέτη, ο οποίος αιφνιδιάζεται.

Πριν προλάβει να αντιδράσει, τον ακινητοποιούν μ’ ένα κατσαβίδι, τον δένουν με καλώδια και τον φιμώνουν. Ύστερα, τον σέρνουν μαζί τους και στους τρεις ορόφους της δισκογραφικής, αναζητώντας τα χρηματοκιβώτια.

Τελικά παίρνουν ένα μικρό που εντοπίζουν στον 2ο όροφο, μεταφέρουν ξανά τον μουσικοσυνθέτη πίσω στο στούντιο, τον κλειδώνουν μέσα και εξαφανίζονται

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, κατάφερε να λυθεί σχεδόν μία ώρα μετά την ληστεία και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κι ύστερα πήγε στο τμήμα για να καταθέσει.

Όλο το πρωί, άνδρες της σήμανσης αναζητούσαν τυχόν ίχνη και αποτυπώματα των δραστών, τόσο στο σημείο απ’ όπου κατάφεραν να μπουν στο κτίριο, όσο και στους χώρους τους οποίους έψαξαν για να βρουν το χρηματοκιβώτιο που αναζητούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι δράστες κινήθηκαν «χειρουργικά» στους χώρους της εταιρίας. Όλα δείχνουν ότι ήταν εφοδιασμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να μπορέσουν να αφαιρέσουν το μικρό χρηματοκιβώτιο και δεν φάνηκε να τους προβληματίζει ούτε το γεγονός ότι η εταιρία παρακολουθείται από κάμερες.

Ο μουσικοσυνθέτης πάντως είναι καλά στην υγεία του και προσπαθεί να αφήσει πίσω του την περιπέτεια που έζησε.

Δες το βίντεο από το Mega και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved