«Τα Νούμερα»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την σειρά του Φοίβου Δεληβοριά!
Media

«Τα Νούμερα»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την σειρά του Φοίβου Δεληβοριά!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, την ερχόμενη σεζόν πρόκειται να παρουσιάσει την νέα του σειρά με τίτλο "Τα Νούμερα", με ένα ιδιαίτερο καστ να πρωταγωνιστεί. 

Το ταλέντο και η φωνή του είγαι αδιαπραγμάτευτα.

Φέτος, ο Φοίβος Δεληβοριάς θα μας μυήσει στα «Νούμερα» της ΕΡΤ ή αλλιώς θα μας πάρει μαζί του στον Κεραμεικό! Εκεί που κάθε εβδομαδα θα συνδυάζει μοναδικά μυθοπλασία με μουσική.

Στις 30 του περασμένου μήνα ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πρωτότυπης σειράς που εμπνεύστηκε ο κορυφαίος Φοίβος Δεληβοριάς με αφορμή τις εμφανίσεις του στην «Ταράτσα του Φοίβου». Ο στιχουργος και ερμηνευτής, λαμβάνονται σοβαρά υπόψη την
απήχηση του κόσμου από τις παραστάσεις που συνήθιζε να κάνει κάθε καλοκαίρι σε ταράτσες του κέντρου της Αθήνας, αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσει μια σειρά μυθοπλασίας που θα βασίζεται σε μικρές ιστορίες, οι οποίες θα συνδέονται μεταξύ τους και φυσικά θα ποικίλουν ανά εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νούμερα ή αλλιώς τα σενάρια θα αντλούν έμπνευση και από τη «Μάντρα του Αττίκ», την αγαπημένη εκείνη σκηνή των Αθηνών όπου όλα μπορούσαν να συμβούν. Τα γυρίσματα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς σε ένα μαγαζί στον Κεραμεικό, όπου και θα είναι η βάση της σειράς ή αλλιώς η σκηνή πάνω στην οποία θα διαδραματίζονται τα πάντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν εξωτερικά γυρίσματα. Αντίθετα, μέρος των γυρισμάτων θα ολοκληρωθούν και σε εξωτερικούς φυσικούς χώρους της γύρω περιοχής, θέλοντας έτσι ο δημιουργός να δώσει στους τηλεθεατές την αμεσότητα που τους χαρίζουν οι μουσικοί του δρόμου.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη έχει ήδη κάτσει ο έμπειρος Γρηγόρης Καραντινάκης και όπως τονίζουν άνθρωποι της παραγωγής «Αργοναύτες» που έχουν δει ένα μικρό δείγμα από τα πρώτα γυρίσματα, το αποτέλεσμα δεν θα εντυπωσιάσει μόνο τους απανταχού θαυμαστές του Φοίβου και λάτρεις της μουσικής αλλά και όλους όσους μεγάλωσαν με σειρές.

Το ιδιαίτερο καστ της σειράς

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν θα δούμε μόνο τον ίδιο τον τραγουδοποιό. Στο πλευρό του θα είναι οι βραβευμένοι με Χορν, Θανάσης Αλευράς και Μιχάλης Σαράντης, η εξαιρετική Ελένη Ουζουνίδου αλλά και ο Σπύρος Γραμμένος. Ομως το καστ θα ανανεώνεται συνεχώς, όπως παραδέχονται άτομα της παραγωγής. Μεταξύ άλλων, από τη σκηνή της σειράς αλλά και από τους δρόμους όπου θα γίνονται τα γυρίσματα, θα περάσουν και πολλοί start υρ καλλιτέχνες, που θα αφήσουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στην πρωτότυπη αυτή σειρά της δημόσιας τηλεόρασης. Αξίζει να αναφέρουμε πως λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, τα γυρίσματα θα σταματήσουν προκειμένου να
ξεκουραστούν ηθοποιοί και συντελεστές, όμως όλοι θα έχουν επιστρέψει στις θέσεις τους πριν μπει ο Σεπτέμβρης.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved