Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξεκίνησε τα... «γαλλικά» στον Στέφανο και το Twitter «ανέλαβε δράση»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξεκίνησε τα... «γαλλικά» στον Στέφανο και το Twitter «ανέλαβε δράση»!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (9-6) παρακολουθήσαμε την Αρετή να μην μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Στέφανος θα φύγει με την Ελένη στην Ισπανία. 

Η Αρετή είναι μια από τους ήρωες της σειράς, που έχει σχολιαστεί αρκετά έντονα από τους τηλεθεατές, μιας και ο χαρακτήρας της είναι πολύ σκληρός και συνέχεια έχει κάτι κακό να προσάψει σε κάποιον.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης από τη Γη της Ελιάς, είδαμε, για ακόμα μια φορά, ότι η Αρετή δεν μπορεί και φυσικά δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί τον Στέφανο, μιας και νιώθει ότι είναι το μόνο στήριγμά της, μετά τον τσακωμό με την Βασιλική και τον οριστικό χωρισμό της από τον Στάθη.

Μια σκηνή από το σημερινό επεισόδιο ήταν εκείνη που "άναψε φωτιές", μιας και ενώ ο Στέφανος ετοιμαζόταν να βγει έξω για να συναντήσει την Ελένη, η Αρετή ξεκίνησε να κατηγορεί την κοπέλα ότι θέλει να απομακρύνει τον Στέφανο από εκείνη, χωρίς φυσικά να μπορεί να συγκρατήσει τους χαρακτηρισμούς της.

Ο Στέφανος έγινε έξαλλος και ξεκίνησε να της φωνάζει και να της τονίζει ότι πλέον κουμάντο στη ζωή του κάνει μόνο εκείνος και ότι πλέον δεν πρόκειται να δεχτεί καμία απολύτως υπόδειξη από εκείνη. Οι χρήστες του Twitter περίμεναν αυτό το ξέσπασμα του Στέφανου εδώ και πολύ καιρό και τον καταχειροκρότησαν, κατηγορώντας ανοιχτά την Αρετή για την συμπεριφορά της!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα απολαυστικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved