«Χείμαρρος» ο Βασίλης Γκουρούσης στο Πρωινό: «Τα λαμόγια έλεγαν στην Τέτα ψέματα»
Media

«Χείμαρρος» ο Βασίλης Γκουρούσης στο Πρωινό: «Τα λαμόγια έλεγαν στην Τέτα ψέματα»

Ο Βασίλης Γκουρούσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Το πρωινό μετά την αποφυλάκισή του και μίλησε για τις δύσκολες μέρες που βίωσε αλλά και τη σχέση του τώρα με την Τέτα Καμπουρέλη.

Ο θεατρικός παραγωγός είπε αρχικά: «Με λεηλατήσατε στην κυριολεξία… Μου τα έχουν διαλύσει όλα. Με τα ψέματα που λέγανε, με τις γυναίκες που μου χρέωσαν. Δεν ισχύει αυτό με την εξωσυζυγική σχέση.

Δεν έχει καμία σχέση αυτή η γυναίκα, έχω την κατάθεσή της εδώ. Ήταν η κόντρα και η ίντριγκα που ήθελε να κάνει η αστυνομία για την προσωπική μου ζωή. Σε μένα και τη γυναίκα μου. Έτσι ώστε αν έχω κάνει κάτι, να το πει η γυναίκα μου. Ήταν συνεργάτιδά μου αυτή η γυναίκα τρία χρόνια. Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε, είναι όλα ψέματα»!

Και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει σήμερα με την Τέτα Καμπουρέλη μετά την αποφυλάκισή του: «Το θέμα είναι πολύ λεπτό. Δεν μένουμε μαζί. Έχουμε μία χαρά επικοινωνία, καθημερινά.

Έχουν γίνει πάρα πολλά. Το τι πιστεύει και τι δεν πιστεύει ο καθένας δεν με νοιάζει καθόλου. Βγαίνουν τώρα και μου χρεώνουν ότι ήμουν με 25άρες, με 30άρες. Έρχεσαι εσύ και μου λες ότι έμαθες. Ποιος στο είπε. Τα λαμόγια που έχουν πλαισιώσει την Τέτα της έχουν πει ψέματα. Πήγαιναν και της έλεγαν ότι έχω εξωσυζυγική σχέση. Με στήριξε η Τέτα, ήταν κολόνα»!

Δείτε σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό!

Για την οικονομική του κατάσταση σήμερα, ο Βασίλης Γκουρούσης εξομολογήθηκε: «Μου τα έχουν πάρει όλα. Ζω με ό,τι μου δίνει η μάνα μου, ο πατέρας μου. Πούλησα 3 αυτοκίνητα για να πληρώσω τους δικηγόρους, το ένα το πήρε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved