Σασμός spoiler: Εφιαλτική η σύλληψη του Μαθιού – Σε σοκ η Βασιλική
Media

Σασμός spoiler: Εφιαλτική η σύλληψη του Μαθιού – Σε σοκ η Βασιλική

Σασμός spoiler: Δεν σταματούν οι ανατροπές στη σειρά.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που κάνει το τηλεοπτικό κοινό να μην «βαριέται» είναι το γεγονός ότι οι σεναριογράφοι μετατρέπουν με το μαγικό αυτό στοιχείο της μυθοπλασίας τις ευτυχισμένες στιγμές σε «εφιαλτικές» για τους ήρωες μας.

Έτσι λοιπόν εκεί που όλοι περιμένουμε να δούμε τη Βασιλική ευτυχισμένη στο πλευρό του Μαθιού την ημέρα του γάμου τους, έρχεται η σύλληψή του και όλα ανατρέπονται! Πώς θα γίνει;

Η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζονται για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους. Τα οικεία τους πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό τους και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή. Ωστόσο, τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί.

Ο Μαθιός, μετά τον θάνατο του Αγγέλου, μπήκε στο στόχαστρο της Αστυνομίας σαν το νούμερο ένα ύποπτος, μιας και τα δύο ξαδέλφια αρκετές φορές είχαν ανταλλάξει απειλές και σκληρές κουβέντες.

Η Αστυνομία, έπειτα από κάποιες ενδείξεις, προχωράει στη σύλληψη του Μαθιού την ημέρα του γάμου του με τη Βασιλική. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από όσα διαδραματίζονται, αλλά πολύ περισσότερο η Βασιλική.

Από εκείνη την ημέρα και μετά, αρχίζει ένας αγώνας από τον Μαθιό να αποδείξει πως είναι αθώος. Κάποιοι τον πιστεύουν και βάζουν στο κάδρο των υπόπτων τον Κώστα και την Καλλιόπη.

Κάποιοι, όμως, γνωρίζοντας πόσο σκληρός είναι, πιστεύουν πως έλυσε τις διαφορές του με τον Άγγελο χύνοντας αίμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved