Τα παρασκήνια του τελικού του «Master Chef»
Media

Τα παρασκήνια του τελικού του «Master Chef»

Ο χθεσινός τελικός του «Master Chef» τα είχε όλα: Aγωνία, ένταση, άγχος αλλά και πολλή συγκίνηση, τόσο από την παρουσιάστρια, όσο και από τους παίκτες και από τους ίδιους τους κριτές.


«Όλοι μας περιμέναμε από την πρώτη στιγμή, αυτήν εδώ τη μέρα. Και τώρα που έφτασε, δεν θέλουμε να τελειώσει» είπε η Ευγενία Μανωλίδου στα backstage, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως μια «μοναδική εμπειρία». Παράλληλα, δεν έκρυψε και την έκπληξη της για την μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού: «Στις αρχές μου ήταν αδιανόητο το πώς θα καθίσει ένας άνθρωπος από το σπίτι σε καθημερινή βάση, να βλέπει έναν διαγωνισμό μαγειρικής. Και όμως, με τον τρόπο που εξελίχθηκε το πρόγραμμα κατάφερε να κρατήσει τους τηλεθεατές».


Την στεναχώρια τους που τελειώνει το παιχνίδι δεν έκρυψαν και οι τρεις κριτές: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, εξέφρασε τη χαρμολύπη του καθώς όπως είπε: «Στεναχωριέμαι και χαίρομαι που τελείωσε το Master Chef. Χαίρομαι γιατί φεύγει ένα βάρος από πάνω μου και στεναχωριέμαι γιατί δε θα δω ξανά τα παιδιά. Είναι λίγο συγκινητικό γιατί όλοι μας έχουμε περάσει πολύ καιρό μαζί τους».


«Όλα τα ωραία πρέπει να τελειώνουν για να παραμένουν ωραία» είπε ο Λευτέρης Λαζάρου, που χαρακτήρισε «ντέρμπι» τον χθεσινό τελικό. Ωστόσο, δεν έκρυψε και τη χαρά του για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής:«Χαίρομαι που συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι και χαίρομαι που κάτι έδωσα. Και φυσικά πήρα πάρα πολλά».


Την χαρά του εξέφρασε και ο τρίτος κριτής Γιάννης Λουκάκος που όπως είπε: «Νιώθω πολύ ευχάριστα για όλο αυτό το ταξίδι και υπάρχει ενθουσιασμός και αγωνία».


Μετά το τέλος του παιχνιδιού και την ανάδειξη του νικητή, με ένα βαθμό διαφορά, ο Άκης Πετρετζίκης, ο πρώτος Έλληνας «Master Chef», πανηγύρισε με τους φίλους του που είχαν πάει να του συμπαρασταθούν ενώ όπως δήλωσε δεν περίμενε να είναι ο νικητής: «Ένας βαθμός διαφορά δεν είναι τίποτα. Η νίκη μου είναι μετριασμένη γιατί και ο Μιχάλης αξίζει πάρα πολλά».

Πηγή: Πρωινό mou

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved