Σασμός: Η Καλλιόπη έδωσε το πιο ανατρεπτικό spoiler! Έτσι θα αντιδράσει στο σμίξιμο Αργυρώς-Αστέρη
Media

Σασμός: Η Καλλιόπη έδωσε το πιο ανατρεπτικό spoiler! Έτσι θα αντιδράσει στο σμίξιμο Αργυρώς-Αστέρη

Σασμός: Δυνατό πολύ το spoiler που έδωσε η Μαρία Τζομπανάκη για τις εξελίξεις της σειράς και πιο συγκεκριμένα για την αντίδραση της Καλλιόπης στην επανένωση Αργυρώς – Αστέρη.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας (13-06) όταν ρωτήθηκε σχετικά από την Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε:

«Θέλω να ελπίζω ότι μετά από αυτά που της συμβεί η αντίδρασή της θα είναι ήπια ή θα έχει το βάρος μιας σοφίας που έχει αποκτήσει ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ», είπε.

Το θέμα είναι πως μέχρι να δούμε το «σμίξιμο» του ζευγαριού θα προηγηθούν πολλά εξίσου ανατρεπτικά. Αρκεί να αναφέρουμε πως το κουβάρι αυτής της ένωσης του ζευγαριού θα ξεκινήσει πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Πώς και ποιοι θα βάλουν το χέρι τους; Μαρίνα και Βασιλική κάνουν γνωστή την περιπέτεια υγείας της Αργυρώς.

Η Μαρίνα μάλιστα κάνει μαζί του μια συμφωνία, να γίνει δότης έτσι ώστε να σωθεί η αγαπημένη του. Μια απόφαση δύσκολη και για τη Μαρίνα αλλά αδιαπραγμάτευτη για τον Αστέρη, ο οποίος κάνοντας εξετάσεις μαθαίνει πως είναι συμβατός και κάνει το χειρουργείο κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτό θα είναι η αρχή και θα είναι δυνατή πολύ.

Μετά έχουμε να δούμε πολλά!

Την ομολογία του Μαθιού για το φόνο του Στεφανή, την μεγάλη απώλεια του Άγγελου αλλά και της Βασιλικής ενώ στο σπίτι των Βρουλάκηδων, σύμφωνα με τα spoilers θα υπάρξει και μια ακόμη απώλεια αφού η γιαγιά Ειρήνη θα «φύγει». Μέχρι τότε αξίζει να αναφερθεί –και μάλιστα αυτό θα το δούμε σύντομα- πως ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο μικρός Πετρής δεν είναι γιος του Σταύρου κι έτσι αρχίζει και σκέφτεται πως μπορεί να είναι δικός του γιος.

Εν τω μεταξύ Καραπάνος και Γεράσιμος θα «γράψουν» τη δική τους ιστορία ενώ παρατηρητές σε όλα αυτά θα συνεχίσουν να είναι τόσο ο Αντώνης όσο και η παπαδιά, οι οποίοι συνεισφέρουν όσο και όπως μπορούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved