Elif: Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ
Media

Elif: Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif

Η Χουμεϊρά προσπαθεί να πείσει την Ελίφ να της μιλήσει για όλα και προσπαθεί να μάθει τι ή ποιον φοβάται. Η Ελίφ της λέει πως ο Ταρίκ την έφερε στην έπαυλη αλλά δεν της λέει πως φοβάται την Κιγιμέτ γιατί την απειλεί. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να μιλήσει με τον Ταρίκ για να αποκαλύψει τον λόγο, που τον έκανε να φέρει την Ελίφ στην έπαυλη.

Ο Λεβέντ δεν θέλει η Χουμεϊρά να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να το κάνει. Η Φιντάν θέλει να διώξει από τον θάλαμο την Γκαρίς και καταστρώνει ένα σχέδιο με τον φρουρό.

Προκαλούν την Γκαρίς και δημιουργείται επεισόδιο. Οι φρουροί απομακρύνουν από τον θάλαμο την Γκαρίς. Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ. Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή και νιώθει μεγάλη θλίψη.

Ο Μαχίρ πηγαίνει στη δικηγόρο της Μελέκ για να μιλήσουν αλλά όταν εκείνη κάνει ερωτήσεις σχετικά με την Κιγιμέτ, ο Μαχίρ νιώθει άβολα και έρχεται σε δύσκολη θέση…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Elif, είδαμε: Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ τσακώνονται εξαιτίας της Μελέκ. Η Μελέκ συμμαχεί με την Γκαρίς ενάντια στη Φιντάν και τη Νεσρίν. Η Τσιτσέκ επιστρέφει στο θάλαμο και η Φιντάν την πλησιάζει με κακές διαθέσεις αλλά η Γκαρίς την υπερασπίζεται και μαζί με τη Μελέκ στέκονται απέναντι στη Φιντάν και τη Νεσρίν. Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ μαθαίνουν κάτι σημαντικό σχετικά με την Ελίφ και τη Μελέκ. Η Χουμεϊρά προσπαθεί να μιλήσει με την Ελίφ για να μάθει περισσότερα και για ποιο λόγο η μικρή φοβάται τόσο πολύ. Η Ασλι και ο Κερέμ διαφωνούν για το θέμα της Μελέκ και για όσα της καταλογίζουν πως έχει κάνει. Η Ασλί δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα λέει ο Κερέμ εναντίον της Μελέκ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved