Σασμός spoiler: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Καλλιόπη λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν
Media

Σασμός spoiler: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Καλλιόπη λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν

Σασμός spoiler: Όσο πιο πολύ πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι ανατροπές στις ζωές των ηρώων μας.

Στα τελευταία επεισόδια θα γίνουμε «μάρτυρες» συγκλονιστικών σκηνών με πολύ συγκίνηση. Οι σκηνές θα «γραφτούν» με στιγμές πόνου, θλίψης αλλά και αναπάντεχων αποκαλύψεων.

Μια από αυτές θα είναι και η στάση της Καλλιόπης απέναντι σε έναν ήρωα που μέχρι πρότινος ήθελε να δει δυστυχισμένο και αυτό γιατί ήρθε στο νησί και «ανακάτεψε» τη ζωή της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Άγγελο, ο οποίος όπως έχουμε δει αγόρασε το χωράφι του Αστέρη, γεγονός που προκάλεσε την οργή της Καλλιόπης.

Ωστόσο σύμφωνα με τα spoilers θα δούμε την ηρωίδα μας να «μαλακώνει» απέναντί του καθώς και η ίδια βλέπει πως δεν υπάρχει άλλη λύση προκειμένου να σωθεί το μαγαζί των γιων της.

Αυτό εξάλλου είναι κάτι που θα το δούμε να συμβαίνει πολύ στον δεύτερο κύκλο και μάλιστα είναι και ένα spoiler που η ίδια η Μαρία Τζομπάνακη έδωσε απαντώντας στο πώς θα αντιδράσει στην επανένωση Αστέρη και Αργυρώς.

«Θέλω να ελπίζω ότι μετά από αυτά που της συμβεί η αντίδρασή της θα είναι ήπια ή θα έχει το βάρος μιας σοφίας που έχει αποκτήσει ένας άνθρωπος που έχει πονέσει πολύ», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved