Elif: Ο Ταρίκ τραυματίζεται στο κελί του και η Χουμεϊρά σοκάρεται
Media

Elif: Ο Ταρίκ τραυματίζεται στο κελί του και η Χουμεϊρά σοκάρεται

Τι θα δούμε σήμερα, 16 Ιουνίου στη σειρά, Elif

Ο Μαχίρ συναντάει τη Φικρέτ και συζητούν για τη Μελέκ. Η Φικρέτ πιστεύει πως η Κιγιμέτ ευθύνεται για όσα άσχημα συμβαίνουν στη Μελέκ. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στη φυλακή να μιλήσει με τον Ταρίκ γιατί θέλει να μάθει από εκείνον τι ζητάει από την Ελίφ.

Ο φύλακας την ενημερώνει πως ο Ταρίκ τραυματίστηκε στο κελί του και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η Χουμεϊρά σοκάρεται.

Η Κιγιμέτ συναντάει τον Μαχίρ και του λέει πως η Ματσιντέ αναζητά την Ελίφ και τη Μελέκ επειδή είναι η γυναίκα και η κόρη του ανιψιού της Γιουσούφ, που πέθανε και τους ανήκει μερίδιο από την κληρονομιά της οικογένειας.

Το γεγονός ότι η Μελέκ είναι φυλακή τους εξυπηρετεί στα σχέδιά τους. Ο Μαχίρ όμως θέλει να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή και να την ενώσει ξανά με την κόρη της, την Ελίφ. Η Μελέκ γράφει ένα γράμμα στην Ελίφ, το ίδιο κάνει και η Ελίφ για τη μητέρα της…

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif:

Η Χουμεϊρά προσπαθεί να πείσει την Ελίφ να της μιλήσει για όλα και προσπαθεί να μάθει τι ή ποιον φοβάται. Η Ελίφ της λέει πως ο Ταρίκ την έφερε στην έπαυλη αλλά δεν της λέει πως φοβάται την Κιγιμέτ γιατί την απειλεί. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να μιλήσει με τον Ταρίκ για να αποκαλύψει τον λόγο, που τον έκανε να φέρει την Ελίφ στην έπαυλη. Ο Λεβέντ δεν θέλει η Χουμεϊρά να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να το κάνει. Η Φιντάν θέλει να διώξει από τον θάλαμο την Γκαρίς και καταστρώνει ένα σχέδιο με τον φρουρό. Προκαλούν την Γκαρίς και δημιουργείται επεισόδιο. Οι φρουροί απομακρύνουν από τον θάλαμο την Γκαρίς. Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ. Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή και νιώθει μεγάλη θλίψη. Ο Μαχίρ πηγαίνει στη δικηγόρο της Μελέκ για να μιλήσουν αλλά όταν εκείνη κάνει ερωτήσεις σχετικά με την Κιγιμέτ, ο Μαχίρ νιώθει άβολα και έρχεται σε δύσκολη θέση…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved