Η Γη της Ελιάς: Δημήτρης και Ανέστης νεκροί
Media

Η Γη της Ελιάς: Δημήτρης και Ανέστης νεκροί

Η καθημερινή σειρά του ΜΕGΑ «Η Γη της Ελιάς» φτάνει στο μεγάλο φινάλε και επιφυλάσσει πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα.

Ο Δημήτρης και ο Ανέστης βρίσκουν τραγικό θάνατο, ενώ φτάνει και η ημέρα που η Βασιλική με τον Φίλιππο παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο.

Η «Γη της ελιάς» βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, για τη φετινή σεζόν, με την αυλαία να πέφτει την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 21,00. Μέχρι τότε, πρόκειται να συμβούν ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα.

Όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο Δημήτρης συνεχίζει να εκβιάζει την Αθηνά, προκειμένου να του δώσει ένα χρηματικό ποσό, για να μην αποκαλύψει ότι ήταν εραστές. Βέβαια, η Αθηνά δείχνει να μη φοβάται τις απειλές του και είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει και να στραφεί εναντίον του. Όμως, δεν είναι μόνο εκείνη.

Ο Δημήτρης βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών προσώπων. Συγκεκριμένα, του Δημοσθένη και του Κωνσταντίνου, επειδή μπλέχτηκε σε' ένα αντίπαλο κύκλωμα ναρκωτικών, στο οποίο τον έβαλε ο Ανέστης, ενώ και ο Κουράκος διαπιστώνει πως ο νεαρός κρύβει ένοχα μυστικά και αρχίζει να τον υποψιάζεται.

Ο τελευταίος, έχοντας ενημερωθεί για τις όλο και πιο συχνά ύποπτες επαφές που έχει α Δημήτρης με τον Ανέστη, δίνει εντολή να τον παρακολουθούν. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή, αφού ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος στήνουν θανάσιμή παγίδα στον Δημήτρη και τον Ανέστη και δίνουν εντολή να τους βγάλουν από τη μέση.

Οι δύο νέοι πέφτουν νεκροί και το δυσάρεστο νέο με το διπλό φονικό διαδίδεται γρήγορα και συγκλονίζει την κλειστή κοινωνία της Μάνης. Μάλιστα, από εκείνη τη στιγμή αρχίζει ένα ντόμινο αποκαλύψεων.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος, καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς, έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Παρ' όλα αυτά, όμως, η αγάπη που τους ενώνει αποδεικνύεται ότι είναι πολύ πιο δυνατή από οτιδήποτε.

Στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης σειράς, το ερωτευμένο ζευγάρι προχωρά με εντατικό ρυθμό τις προετοιμασίες για τον θρησκευτικό γάμο του αλλά και τη βάφτιση του μωρού. Η Βασιλική στρώνει το νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν. Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλάει ήρεμα.

Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο όλα τα καλά που έχει ο γάμος. Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους.

Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή νιώθει πιο μόνη από ποτέ, επειδή έχει μείνει έξω απ' όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνεται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Στη συνέχεια, ακολουθεί η βάφτιση της κόρης τους και, όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved