MasterChef τελικός: Το gossip-tv στο πλατό για τη μεγάλη βραδιά ανάδειξης του νικητή!
Media

MasterChef τελικός: Το gossip-tv στο πλατό για τη μεγάλη βραδιά ανάδειξης του νικητή!

MasterChef τελικός: Η μεγάλη στιγμή έφτασε και όσο εσείς παρακολουθούσατε στο Star την τελευταία δοκιμασία των δύο φιναλίστ, το gossip-tv βρισκόταν στο πλατό του παιχνιδιού και κατέγραφε τα πάντα. 

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι το επεισόδιο με την τελευταία δοκιμασία των δύο φιναλίστ ήταν μαγνητοσκοπημένο, όμως για την αποφυγή διαρροής του τελικού αποτελέσματος, γίνεται live η ανακοίνωση και βέβαια οι πανηγυρισμοί του μεγάλου νικητή.

Από νωρίς το βράδυ, οι πρώην παίκτες του φετινού κύκλου του reality μαγειρικής άρχισαν να καταφθάνουν στο πλατό για τη μεγάλη βραδιά, με τον floor manager και τους υπόλοιπους συντελεστές του σόου που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, να φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε όλα να πάνε κατ' ευχή στο live.

Λίγο μετά τις 23,00 έκαναν την εμφάνισή τους και οι δύο μεγάλοι φιναλίστ οι οποίοι έδειχναν χαλαροί και βέβαια ανυπόμονοι. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Αμέσως μόλις είδαν μάλιστα τους παλιούς συμπαίκτες τους έσπευσαν να τους χαιρετήσουν και να τους μιλήσουν, εκφράζοντας βέβαια συγχρόνως και την αγωνία τους για το τελικό αποτέλεσμα. Όλοι οι παλιοί συμπαίκτες τους φυσικά τούς ευχήθηκαν τα καλύτερα και φυσικά να κερδίσει ο... καλύτερος!

Σε χαλαρή διάθεση ήταν και οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος οι οποίοι φυσικά δεν σταμάτησαν να αστειεύονται μεταξύ τους αλλά και με τους πρώην παίκτες του φετινού κύκλου και φυσικά και με τους δύο φιναλίστ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved